REVIEW: Casti audio DJ, Pioneer HDJ-2000MK2-S – Pentru DJ profesioniști și nu numai!

Pioneer HDJ-2000MK2-S

Pioneer introduce o nouă generație de căști profesionale – HDJ-2000MK2. Aceste căști cu sunet optimizat, oferă o izolare fonică îmbunătățită, confort maxim si durabilitate. Are toate calitățile și caracteristicile, atât de populare în rândul profesioniștilor. Modelul de top HDJ-2000 a fost mai mult de șase ani, cel mai popular produs pentru DJ-ii profesioniști, datorită sunetului detaliat de  bas profund, având un început luminos. Noul model HDJ-2000MK2 este dezvoltat pe baza feedback-urilor și a sugestiilor DJ-ilor, utilizatori activi ai generațiilor anterioare de căști. Noutatea o reprezintă cantitate mică de camere de aer și cusături sigilate, ceea ce permite un sunet pur, necesar pentru monitorizarea în cluburi foarte zgomotoase.

 

   Casti audio DJ, Pioneer, HDJ-2000MK2-S, Argintiu

Căștile sunt disponibile în design argintiu, păstrând aspectul clasic din generația anterioară, precum și construcția de încredere și durabilitate. Operarea confortabilă este garantată chiar și în timpul știrilor maraton. Căștile sunt realizate din spumă de uretan cu un efect de memorie și finisaj din piele sintetică. Banda de susținere și pivotarea cupelor îți permit să lucrezi în diferite stiluri de monitorizare.

  Cele mai importante caracteristici:

  • frecvența: 5 – 30000 Hz
  • conectare: Jack 3.5 mm
  • segment:tip DJ

Preț Casti audio DJ, Pioneer, HDJ-2000MK2-S

Căștile audio DJ, Pioneer HDJ-2000MK2 oferă un sunet de înaltă calitate și două cordoane detașabile, răsucite și drepte. Toate acestea le fac compacte și durabile, deci numai bune pentru un DJ profesionist. Prețul lor este mai mult decât convenabil, mai ales că acum le poți cumpăra la reducere.

Pioneer HDJ-2000MK2-S

Cu banda sustinere Over-Ear

 Părerea noastră

Se poate observa clar, că fiecare cupa poate fi  rotită la 90 de grade, cu scopul de a se adapta la diferite stiluri de monitorizare și la caracteristica Auto Return. Acesta este un accesoriul perfect pentru DJ. Monitorizarea cupei pentru ureche, devine o sarcină trivială datorită benzii flexibile, însă mecanismul de blocare poate menține căștile pe poziția selectată în timpul monitorizării. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT