Plantum.ro – Black Friday 2015

Produsele naturiste sunt din ce in ce mai cautate, insa nu multi stiu ca acestea se pot achizitiona si din mediul online, acolo unde pretul este mult mai scazut fata de magazinele fizice, ba mai mult de atat, tariful de livrare a produselor este de doar 9,9 Lei (TVA inclus) oriunde in Romania (conditia ca pachetul sa nu depaseasca 1 Kg).

Pentru o viata sanatoasa trebuie sa ne axam mai mult pe produsele naturiste si sa renuntam definitiv la medicamentele care in timp sunt destul de nocive, nu spun aceste lucruri din privinta unui medic, spun din privinta unui consumator de medicamente atunci cand este nevoie (raceala, gripa, dureri in gat etc).

TOP 3 magazine cu reduceri la produse naturiste de Black Friday 2015:

eMAG.ro | vegis.ro | curcumin95.ro

Stim cu totii ca se apropie black friday 2015 si o sa avem reduceri la foarte multe produse, inclusiv la produsele naturiste de pe magazinul online www.plantum.ro, asa ca trebuie sa ne facem lista si sa urmarim inca de pe acum preturile si sa vedem care sunt discount-urile oferite de unul din cele mai mari magazine online cu produse naturiste din Romania.

Verifică ofertele de Black Friday 2015 ale magazinului plantum.ro

O multime de categorii vor avea reduceri de black friday 2015, iar pentru cei care nu stiu, acest eveniment va avea loc pe data de 20 noiembrie 2015 si cred ca o sa fie valabil pentru toate magazinele online, suntem sigur ca se va fura startul ca anul trecut cand evenimentul a avut loc pe data de 21 noiembrie.

Categoriile unde vom avea reduceri sunt:

– alimente
– apicole
– cosmetica si ingrijire
– carti despre o viata sanatoasa
– intimitate cuplu
– mama si copilul
– relaxare
– suplimente alimentare
– slabire si detoxifiere
– uz extern
– uz casnic
– aparatura si accesorii

Nu vreau sa va retin cu foarte multe informatii, ideea este simpla si cu totii avem nevoie de reduceri, asa ca noi vom recomanda magazinul plantum.ro pentru toti cei care doresc sa-si achizitioneze produse naturiste de calitate la un pret accesibil.

Verifică ofertele de Black Friday 2015 ale magazinului plantum.ro

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT