Remington HyperFlex Footballer XR1340F – aparat de ras cu lame PrecisiunUltra si acumulator!

Cu un design special si performanta buna, aparatul de ras Remington HyperFlex Footballer XR1340F este ideal pentru barbatii care isi doresc calitate si precizie de la un singur aparat. Acesta este disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se prin lamele PrecisionUltra cu dubla directie, capetele rotative si flexibile, tehnologia unica HyperFlex de la Remington si bateria de tip Litiu.

Dotat cu tehnologia unica HyperFlex de la Remington, noul aparatul de ras cu capete rotative asigura un barbierit eficient si foarte confortabil pentru fiecare utilizare in parte, indiferent ca alegeti un barbierit umed sau uscat. In plus, cele trei capete rotative si flexibile ActiveContour XL, cu 50% mai mult contur, se adapteaza usor dupa orice tip de contur al fetei, beneficiind astfel de un barbierit cat mai eficient si neted.

PROMOȚIE Aparat de ras Remington HyperFlex Footballer XR1340F – verifică preț

Dispozitivul de taiere integreaza trei lame PrecisionUltra din otel inoxidabil, cu dubla directie (Dual Track), care ofera o taiere rapida si de mare precizie a firelor de barba pentru un barbierit perfect, chiar si a celor mai mici detalii, diferentiindu-l pe acesta fata de celelalte modele de pe piata.  Pe langa toate acestea, aparat de ras de la Remington este si 100% rezistent la apa, ceea ce va permite sa va bucurati de un barbierit umed sau uscat.Remington HyperFlex Footballer XR1340F

Trimmer-ul ComfortTrim de tip pop-up, cu varfuri rotunjite, va ofera posibilitatea de a beneficia cu foarte mare usurinta de o finisare fina si o detaliere perfecta atat a perciunilor, cat si a zonelor mai greu accesibile in mod normal. In ceea ce priveste accesoriile, acesta vine cu stand special de incarcare, dar si cu o husa confortabila si foarte rezistenta pnetru depozitarea in siguranta a noului aparat de ras.

Aparatul de ras Remington HyperFlex Footballer XR1340F integreaza si o baterie de tip Litiu cu o autonomie generoasa de pana la 60 de minute de utilizare fara fir, indeajuns pentru mai multe barbieriri confortabile si de foarte buna calitate. Cu toate acestea, o incarcare completa a bateriei dureaza in jur de patru ore, dar care permite cu siguranta mai multe barbieriri umede/uscate, fara grija cablului de alimentare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT