REVIEW: Aparat aer conditionat LG New Standard Inverter PM09SP – Cu 9000 BTU și compresor Inverter LG!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP cu compresor acționat de invertor, este capabil să încălzească spațiul în condiții extreme de mediu, oferind un confort sporit consumatorului, iar la energia electrică de cost minim. Construit cu ionizator de aer, Ionizer Plus, acesta generează ioni, care nu numai că dezinfectează aerul care trece prin carcasa interioară, ci, de asemenea, elimină particulele nocive și mirosurile din jurul aparatului. Tehnologia Inverter LG, rezolvă o serie de sarcini, precum economie de energie, nivel scăzut de zgomot, fiabilitate sporită, curenți de pornire și confort crescut pentru utilizatori.

 Preț Aer conditionat LG New Standard Inverter PM09SP

Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP are un preț foarte atractiv, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece acest dispozitiv este performant și deține tehnologie foarte avansată. Mai mult decât atât, modelul aparține unui brand foarte cunoscut. La cumpărarea aparatului de aer condiționat, se oferă o garanție de 36 de luni.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP ofera flux de aer optimizat la viteză mărită, putând răci repede și uniform încăperea în toate direcțiile. Eficiența energetic ridicată se datorează tehnologiei revoluționare a compresorului Inverter LG. Aparatul de aer condiționat  oferă o performantă ridicată,  reducând în același timp consumul de energie electrică. Dispozitivul este dotat cu funcții pentru asigurarea celui mai optim mediu în interiorul casei.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP are o capacitate generală de 9000 BTU, care nu se schimbă, oferind un mediu ambiental foarte plăcut.

Unitate interna: Acest aparat de aer condiționat va captura întotdeauna vederile oaspeților. Totul, de la elementele de design și până la funcționalitate, face din acest aparat de aer condiționat, un dispozitiv  incredibil și elegant. În interiorul carcasei se află Invertorul, filtrul de aer cu protecție dublă, ventilatorul Low Noise și funcțiile ce pot fi accesate cu ajutorul telecomenzii  din dotare.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP, face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Acum poți monitoriza consumul de energie al aparatului de aer condiționat în timp real, deoarece parametrii sunt afișați pe panoul frontal al unității interioare.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP deține funcția de răcire, funcția încălzire, funcția de dezumidificare și de ventilație. Pe lângă acestea mai deține și alte funcții speciale, precum Confort Air, Jet Cool și funcția Auto Clean.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat LG New Standard Inverter PM09SP este foarte silențios, fiind de doar 26 dB, iar cu modul Sleep, dispozitivul asigură odihna utilizatorului.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat aer conditionat LG New Standard Inverter PM09SP – Cu 9000 BTU și compresor Inverter LG!
5 (100%) 8 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply