REVIEW: Centrala termica in condensatie DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT – Cu cea mai nouă tehnologie!

 Centrala termica in condensatie DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT

Astăzi, performanța energetică a clădirilor este una dintre preocupările principale ale profesioniștilor. Aceste probleme implică numeroși parametri. De aceea, De Dietrich, așa cum este de așteptat, depășește cu mult o simplă centrală termică, aceasta fiind proiectată cu un sistem complet de încălzire a apei în conformitate cu noile tehnologii. În funcție de suprafață și locație, utilizarea centralei termice în condensație DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT – 28 kW cu kit de evacuare inclus, va oferi tuturor o soluție relevantă în ceea ce privește mediul, performanța, investițiile și economiile de energie.

De aceea, această centrală termică, oferă răspunsul perfect la cererile proprietarilor de locuințe care doresc să-și încălzească interioarele. Ceea ce poate fi evidențiat la centrala termică în condensație  DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT, este soluția ideală care poate satisface nevoile consumatorului. Aceasta face parte dintr-o gamă compactă și se poate adapta oricărei nevoi, fie de încălzire, fie de apă caldă. Oferă fiabilitate dovedită,  hidroblocul este realizat din alamă,  iar schimbătorul de căldură din oțel inoxidabil.

Centrala termica in condensatie DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT – 28 kW, kit de evacuare inclus

DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT este o centrală termică în condensație, cu tip de montare murală, alimentarea făcându-se cu gaz în tiraj forțat. Aceasta este eficientă pentru încălzirea unui spațiu de 300 mp, având o putere termică utilă de minim 28 kw și maxim 33 kw. Nivelul de zgomot al acesteia este foarte redus, în comparație cu alte dispozitive din aceeași gamă. DE Dietrich este dotată cu cea mai nouă tehnologie, oferind importante economii la consumul de combustibil. Tabloul de automatizare oferă acces la toți parametrii de control și este foarte ușor de folosit.

Funcții

 • Debit de apă caldă: 16,1 litri/minut
 • Raport excelent de modulare a puterii, de la 14% la 100%
 • Tablou de automatizare

 Eficiența

Centrala termică în condensație  DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT  face parte din clasa de eficiență energetică A, oferind un randament foarte bun.

 Siguranța în exploatare

Pentru siguranța în exploatare, Centrala termică în condensație  DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT oferă funcția de siguranță:

 • Protecție la îngheț

  Cele mai importante caracteristici

 • Tip centrală: condensație
 • Tip montare: murală
 • Putere utilă în regim de încălzire: 4,7/28 kw min/max
 • Putere utilă în regim de ACM: 33 kw
 • Tip de alimentare: gaz metan
 • Tiraj: forțat
 • Suprafața spațiului ce trebuie încălzit: 300 mp

Preț Centrala termica in condensatie DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT

Centrala termică în condensație  DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT este mai scumpă decât centralele termice de pe piață. Raportul preț/calitate este totuși unul corect, acesta fiind  influențat de costul materialelor de înaltă calitate, utilizate pentru proiectarea ei.  La cumpărarea produsului se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț, precum și kitul de evacuare care este de asemeni, inclus în pachet.

DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT

28 kW, kit de evacuare inclus

 Părerea noastră

Centrala termică în condensație  DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT poate încălzi o suprafață mare și poate asigura apa caldă menajeră, chiar și pentru doi consumatori concomitenți. Aceasta oferă confortul dorit, se montează mural și are un design simplu și elegant. DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT este realizată cu cele mai noi tehnologii și din acest motiv, aceasta oferă consum redus de combustibil. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT