REVIEW: Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE – Modernă, cu tehnologie avansată!

Centrala termica murla cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE

O centrală termică pe gaz de la un brand bine cunoscut, cu o istorie lungă, pozitivă, este desigur un criteriu de alegere, dar nu suficient. Sistemul de încălzire al centralei termice în condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE este reprezentat de un set de echipamente, nu numai de un simplu  sistem de încălzire a locuinței și a apei calde. Funcționarea ideală a acestei centrale termice în condensare depinde de mulți parametri, fiecare dintre ei fiind foarte important.

Această centrală termică în condensare are o configurare corectă a sistemului de încălzire, fiind proiectată competent și luând în calcul asocierea corectă a tuturor componentelor de calitate, care sunt în conformitate cu cerințele și reglementările în vigoare, precum și cu tehnologiile actuale. Această centrală termică este conformă cu cerințele clienților, îmbunătățind standardele de calitate și oferind confort. Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE are capacitatea de a economisi combustibilul cu 15 – 20% față de centralele termice convenționale.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E, Gaz, 35 kW, Tiraj fortat, Pompa de incalzire cu turatie variabila, Afisaj multifunctional

Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE deține tip de montare murală și este proiectată pentru încălzirea și alimentarea cu apă caldă a apartamentelor și caselor de la curte. Alimentarea se face cu gaz metan, aceasta având un consum foarte economic, puterea termică nominală fiind de 24 wați. Randamentul pe care îl poate oferi Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE, este de 102%. Vasul de expansiune are o capacitate de 8 litri, presiunea de încărcare a vasului de expansiune fiind de  0,75 bari, iar debitul de apă caldă este de 14 litri pe minut.

Funcții

  • Debit apă caldă: 14 l /min
  • Vas de expansiune: 8 l

 Eficiența

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE face parte din clasa de eficiență energetică 3 stele și din clasa de protecție electrică IP:  X4D.

 Siguranța în exploatare

Pentru siguranța în exploatare, centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE  oferă câteva funcții de siguranță:

  • Automatizare cu senzor exterior de temperatură

  Cele mai importante caracteristici

  • Tip centrală: condensare
  • Tip montare: murală
  • Putere termică nominală: 24 kw min/max
  • Tip de alimentare: gaz metan
  • Randament: 102 %
  • Panoul de comandă: afișaj LCD

Preț Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE  are un preț destul de acceptabil, iar raportul preț/calitate este unul corect, deoarece este o centrală termică modernă, realizată cu materiale de calitate și care oferă consum redus de energie. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț.

Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE

Gaz, 24 kW, Interfata LCD

 Părerea noastră

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE este realizată cu tehnologie avansată și din cele mai bune materiale. Aceasta oferă un randament bun, având capacitatea de a încălzi și de a asigura apa caldă menajeră pentru o locuință destul de mare. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta ajungând la 49 dB. Consumul este destul de redus datorită tehnologiei implementate. Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE este un dispozitiv de calitate pe care îl recomandăm cu încredere. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT