REVIEW: Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 – dotată cu cele mai noi tehnologii pentru călcat!

Preț Philips PerfectCare Aqua GC8641/30

Experții independenți au testat stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 și au recunoscut-o  ca fiind una dintre cele mai bune stații de călcat cu generatoare de abur. Pentru acest lucru există și motive, unul dintre acestea fiind PerfectCare Aqua, care îți permite călcarea tuturor tipurilor de țesături cu reglaj de temperatură automată. Nu trebuie să setezi decât tipul materialului pentru ca încrețiturile  să fie netezite, chiar și în zonele foarte greu accesibile. Philips GC8641/30 alunecă foarte bine pe țesături, nu lasă urme de zgârieturi și nu deteriorează materialul.

Philips este brandul nr. 1 în lume pentru  vânzarea fiarelor de călcat. Prețul stației de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 este foarte convenabil, mai ales că acum o poți cumpăra la reducere. Pentru a nu pierde acest avantaj, ar trebui să te grăbești să cumperi.

  Review Philips PerfectCare Aqua GC8641/30

Tehnologia inovatoare  Optimal Temp oferă condiții de reglare a temperaturii pentru toate tipurile de țesături, fără riscul de a le arde. În timpul călcatului nu este necesar să reglezi nivelul de temperatură pentru mătase sau pentru țesături groase. Tehnologia inovatoare reglează în mod automat temperatura pentru fiecare tip de țesătură în parte.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 este dotată  cu o tehnologie revoluționară T-ionic Glide, care este considerată ca fiind cea mai bună talpă de călcat de la Philips, aceasta fiind cotată la categoria de cinci stele. Orificiile de pe talpă sunt orientate intuitiv, pentru ca aburul să fie distribuit uniform pe toată suprafața. Astfel călcarea rufelor este eficientă și calitativă indiferent de tipul materialului călcat.

Jetul de aburi

Combinația perfectă dintre abur și temperatură este dată de tehnologia revoluționară Optimal Temp. Debitul de abur emanat este de 120 g/min. Presiunea aburului în generator este de 5,4 bari, având un jet de aburi de 290 g/min.

Puterea

Stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30,  are o putere de 2400 de wați, asigurând călcarea eficientă a tuturor tipurilor de țesături.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 are o greutate ideală și un design compact, fiind destul de confortabil de ținut în mână. Calcă foarte ușor și rapid pe material înlăturând eficient orice cută.  Beneficiind de cele mai inteligente funcții,  fierul de călcat poate fi ușor de utilizat. Iată ce funcții deține acest aparat:

  • Călcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco
  • Sistem de blocare

Părerea noastră despre produs

Designul ergonomic al stației de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 oferă confort, datorită stresului redus pe încheietura mâinii. Designul realizat elimină necesitatea de a-l pune de fiecare dată pe verticală. Fierul poate fi  amplasat pe baza de călcat pentru a călca simplu și confortabil. Acest tip de fier de călcat este 100% atent cu toate țesăturile, cum ar fi mătase, cașmir, lână sau poliester. Mai mult decât atât acesta poate călca fără să producă daune în vreun fel, chiar și celor mai fine și delicate țesături. Rezultatele la călcare sunt excelente, făcându-l de preferat dintre sutele de modele.

Philips PerfectCare Aqua GC8641/30

Talpa T-ionicGlide, 2400 W, 2.5 l, 5.4 bar

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30  elimină abur continuu, datorită cantității de apă care intră în generator la fiecare ciclu de călcare. Acesta este ideal pentru îndepărtarea cutelor și pentru a călca calitativ obiectele vestimentare. Cu călcarea verticală, nu trebuie decât să așezi rochia sau cămașa pe umeraș și să realizezi o trecere cu aburul pe deasupra.  Un fier de călcat eficient.

Cu stația de călcat Philips PerfectCare Aqua GC8641/30 dotată cu tehnologia Optimal TEMP ai siguranța că nu vei arde țesăturile delicate. Temperatura este adaptată în mod automat în funcție de tipul țesăturilor. Talpa T-ionic Glide este ideală pentru orice tip de material. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT