Epilator Rowenta Flower Love EP2851, 24 Pensete, 2 Accesorii, 2 Viteze, Alb/Albastru – cu cap special pentru faţă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preţ Rowenta Flower Love EP2851

Epilatorul Rowenta Flower Love EP2851 este un aparat foarte eficient pentru indepărtarea firelor de păr inestetic din toate zonele corpului, şi mai mult decât atât acesta vine dotat cu un cap pentru îndepărtarea firelor de păr de pe faţă şi unul pentru zone sensibile ale corpului. Epilatorul are unul dintre cele mai mici preţuri de pe piaţă, putând fi cumpărat de orice bărbat care doreşte să-şi surprindă iubita cu un cadou util şi eficient.

Aspect Rowenta Flower Love EP2851

Epilatorul Rowenta Flower Love EP2851 are un design compact, fiind un model de dimensiuni mici, creat cu o carcasă foarte rezistentă în culorile alb şi albastru. Pe lângă epilator acesta mai deţine şi un cap pentru zone sensibile, un cap pentru părul facial, un cap lavabil şi o husă în care să le poţi depozita pe toate şi să le poţi purta după tine chiar şi în vacanţă.

Epilator Rowenta Flower Love EP2851, 24 Pensete, 2 Accesorii
Preț special – Livrare rapidă! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Rowenta Flower Love EP2851

Rowenta Flower Love EP2851 este un epilator ce are rolul de a epila părul inestetic de pe toate zonele corpului. Acesta este dotat cu un număr de 24 de pensete de prindere şi două trepte de viteze. Alimentarea se face direct la reţeaua de curent electric, fiind dotat cu un cablu de alimentare. Deţinând un cap special pentru zonele sensibile ale corpului, epilarea este mult mai uşoară şi mai accesibilă în zonele unde pielea simte mai mult durerea şi unde se irită. Acest cap special, oferă o epilare cu dureri ce pot fi suportate cu uşurinţă. Capul special pentru păr facial oferă posibilitatea de a epila părul de deasupra buzei superioare la femei şi bărbieritul sau epilarea facială la bărbaţi. Capul lavabil face ca epilarea să fie mult mai uşoară în toate zonele corpului. Părul de pe picioare este smuls din rădăcină în totalitate cu ajutorul celor 28 de pensete cu prindere puternică.

După epilare, picioarele tale vor arăta fine, mătăsoase şi catifelate la atingere. Cu acest aparat de epilat poţi face tot ceea ce făceai la salonul de frumuseţe. Acum nu mai ai nevoie să-ţi faci programare pentru a fi frumoasă şi pregătiră pentru o ieşire în oraş. Mai mult decât atât, nu trebuie să-ţi mai pleci privirea, dacă părul inestetic îşi face apariţia deasupra buzei superioare. Capul special pentru zona facială ştie să-şi facă treaba cu prisosinţă. Cele două trepte de viteză îţi dau posibilitatea de a te epila în ritmul dorit, mai lent şi mai delicat sau mai activ şi mai eficient.

Review  Rowenta Flower Love EP2851

Acum epilatul nu mai necesită timp pierdut pe la saloanele de frumuseţe sau în casă, murdărind baia sau bucătăria cu ceară. Cu epilatorul Rowenta Flower Love EP2851 totul se face mult mai uşor, în condiţii de confort, igienă şi siguranţă. Cu acest aparat te poţi epila pe faţă, pe mâini, pe picioare şi în zona intimă. Cele 28 de pensete au capacitatea de a elimina orice urmă de păr inestetic şi disgraţios. Pielea ta va arăta mult timp fină, mătăsoasă şi catifelată. Acest aparat poate fi folosit atât de femei dar poate fi folosit cu succes şi de bărbaţi.

Pro: preţ redus, cap pentru părul facial, cap pentru zone sensibile

Contra: nu este fără fir

Epilator Rowenta Flower Love EP2851, 24 Pensete, 2 Accesorii, 2 Viteze, Alb/Albastru – cu cap special pentru faţă
Votează acest produs
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply