Epilator Rowenta IPL EP9600, 150.000 impulsuri, compact – noutate in 2016

Niciodata nu a fost mai usor sa te epilezi acasa. Cand nu ai timp sa ajungi la cosmetica sau in perioadele aglomerate cand la salon este foarte ocupat, poti uita de grija epilarii daca ai acasa un produs de indepartare eficienta a parului nedorit de pe picioare.

Rowenta IPL EP9600 are dimensiuni compacte si il poti lua cu tine chiar si atunci cand pleci de acasa, in excursii sau in deplasari. Il strecori in geanta si ai siguranta ca il poti folosi ori de cate ori vei avea nevoie.

Acest epilator utilizeaza tehnologia pulsatiilor prin lumina ceea ce se inseamna ca vei putea sa te epilezi foarte bine, fara sa simti durere. Epilarea nu este prea placuta, insa o facem pentru rezultate si pentru ca ne dorim sa aratam si sa ne simtim impecabil in fiecare clipa. Iata insa ca datorita noilor tehnologii, epilarea devine mai eficienta, in conditiile in care durerea se reduce la minim.

PROMOȚIE pentru Epilator Rowenta IPL EP9600, 150.000 impulsuri, compact

Pulsatiile de lumina ard radacina parului iar peste o perioada veti vedea ca in unele zone parul nu va mai aparea deloc. Lucrul acesta se poate vedea chiar si dupa primele trei utilizari. E adevarat ca acest lucru este valabil mai ales pentru zonele mai putin sensibile, insa printr-o utilizare frecventa chiar si parul de pe suprafetele de corp mai sensibile va displarea de tot.

Rowenta IPL EP9600

Cand vrei sa te epilezi aseaza epilatorul Rowenta IPL EP9600 deasupra zonei, asteapta ca indicatorul de lumina sa se aprinde si apoi poti incepe sa folosesti pulsatia. E simlu de utilizat inca de la prima sedinta.

Fasciculul de lumina este flexibil, actioneaza cu precizie si ajunge usor chiar si in zonele mai delicate. Il poti folosi mai mult timp pana cand se vor epuiza cele 150 000 de pulsatii. Pentru economisirea pulsatiilor, exista un senzor special, iar daca acesta nu ia contact cu pielea, pulsatiile de lumina nu se vor consuma. In afara de acest senzor, epilatorul mai include un detector pentru culoarea pielii. Asta inseamna ca el va “simti” ce tip de piele ai si isi va regla modul de actiune pentru a proteja chiar si cea mai sensibila piele.

In timpul sesiunii de epilare, pielea ta este in siguranta. Lucrul acesta este garantat de un filtru UV foarte performant ce protejeaza atat pielea cat si ochii. Prin urmare, chiar daca ai o piele mai sensibila poti sa folosesti cu incredere acest epilator.

Rowenta IPL EP9600 se alimenteaza in retea si are culoare alb cu albastru. Cablul este suficient de mare, de 1.8 metri. Are garantie 2 ani iar daca il comanzi in aceasta perioada pretul beneficiezi de o reducere semnificativa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT