Televizor LED Saba, 48 cm, 19HDLED-ZH6, HD – foarte ieftin

Saba 19HDLED-ZH6 este fara indoiala cel mai ieftin televizor de pe piata it din Romania, un televizor pe care l-am remarcat inca de la aparitia lui pe cel mai mare magazin online, un TV care in ciuda faptului ca este foarte ieftin, mai vine si cu o reducere de 50 de lei.

Nu trebuie sa avem prea mari asteptari de la un TV ieftin, o diagonala acceptabila si o rezolutie HD il face sa fie televizorul preferat pentru bucatariile oamenilor, sau de ce nu pentru micile dormitoare ale copiilor.

Ca si design, nu as putea spune ca impresioneaza, dar pe cine intereseaza design-ul la acest pret ?…trebuie sa fim cu picioarele pe pamant si sa vedem partea buna a lucrurilor.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Saba 19HDLED-ZH6  

Este un televizor care vine cu tehnologia LED, asta inseamna un consum redus de energie si o calitate buna a imaginii, mai mult de atat, tehnologia LED este mult mai fiabila decat cea LCD, as putea spune ca este un mare plus pentru televizorul de la Saba.

Televizor LED Saba, 48 cm, 19HDLED-ZH6, HD

Saba 19HDLED-ZH6 vine cu o diagonala de 48 cm si cu o rezolutie HD 1366 x 768, are o luminozitate de 250 cd/m2 si un aspect al imaginii 16:9, plus ca vine cu tehnologiile Color Temperature, Adjustment si Hotel mode, toate acestea imbunatatind calitatea imaginii facnd-o cu un contrast mai puternic si mai luminos.

Desi este un televizor cu dimensiuni reduse, acesta vine cu foarte multe porturi de conectivitate, aici putem remarca cele 3 porturi HDMi, sau putem pune in evidenta intrarea USB 2.0, eventual mai putem adauga intrarea RCA si SCART.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Pentru cei care doresc sa achizitioneze acest model de TV, nu am decat sa le remarc faptul ca pretul este unul extrem de mic si ca achizitia merita fara nici o urma de indoiala.

Acest televizor vine atat cu transport gratuit, cat si cu o garantie de 24 de luni.

Spor la cumparaturi!

2 Comments
  1. Reply
    jozsef 15 decembrie 2015 at 7:34

    Consumul de 75 W nu mi-se pare unul redus pentru un led tv de marimea lui.

  2. Reply
    Review produs 15 decembrie 2015 at 7:36

    asa este, consumul este destul de mare pentru dimensiunea lui.

Leave a reply

Review IT