Espressor automat Saeco Xelsis Evo HD8953/19, 1500W, 15 bar, 1.6l, recipient lapte 0.5l, Negru/Argintiu – oferă cafele personalizate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Espressor automat Saeco Xelsis Evo HD8953/19, 1500W, 15 bar, 1.6l, recipient lapte 0.5l, Negru/Argintiu – oferă cafele personalizate
5 (100%) 8 votes

Preț Saeco Xelsis Evo HD8953/19

Cu espressorul Saeco Xelsis Evo HD8953/19 fiecare membru al familiei se poate bucura de cafeaua lui favorită. Datorită funcției unice multi-utilizator de până la șase profiluri personalizate, utilizatorii pot creea pentru fiecare profil până la nouă băuturi ce pot fi personalizate. Prețul espressorului automat Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este foarte mare și este preferat de cei care sunt pasionați și iubitori de cafele speciale și profesionale.

Aspect Saeco Xelsis Evo HD8953/19

Design-ul de ultimă oră al espressorului  Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este completat de finisajul din oțel inoxidabil și material plastic negru, care îi asigură un aspect de înaltă calitate și reprezintă punctul culminant pe blatul din bucătărie. Aparatul oferă o rezistență mare pentru o performanță de lungă durată. Dimensiunile espressorului Saeco Xelsis Evo HD8953/19 sunt de 280 x 370 x 420 mm și are o greutate de 15,8 kg, alimentarea sa făcându-se cu un cablu de 1,2 m lungime.

Saeco Xelsis Evo HD8953/19, 1500W, 15 bar, 1.6l, recipient lapte 0.5l
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Saeco Xelsis Evo HD8953/19

Espressorul Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este un aparat automat care funcționează la puterea de 1500 de wați, având o presiune pentru spumare de 15 bari. În mod standard acesta poate prepara un număr de 7 tipuri de cafea, și anume Espresso, Cappuccino, Caffe Latte, Latte macchiato, Caffe crema, Espresso macchiato și Espresso lung. Rezervorul de apă deține cantitatea de 1,6 litri, o capacitate a  compartimentului de cafea de 350 grame, precum și o capacitate de preparare a două cești de cafea simultan. Fiind dotat cu un rezervor de lapte, acesta poate prepara toate băuturile calde pe bază de cafea și lapte, creând o spumă consistentă cu o textură bogată ajutat de dispozitivului de spumare.

Citește și:  Hotpoint UH6F1CX - congelator premium din clasa A+, cu sistem No Frost si volum total de 222 litri!

Alimentarea aparatului de cafea se face doar cu cafea boabe. Calitatea și performanța aparatului este dată de funcțiile și sistemele cu care a fost dotat, iar acestea sunt: o râșniță de cafea realizată din cele mai bune materiale, funcția de capuccino, sistem de autocurățare, sistem de apă fierbinte, sistem de decalcifiere și mod de economisire a energiei electrice. Rezervorul de apă este detașabil și oferă posibilitatea de a putea fi curățat foarte ușor.

Review Saeco Xelsis Evo HD8953/19

Fiind proiectat cu sistem de autocurățare, Saeco Xelsis Evo HD8953/19 curăță circuitul în mod automat, odată cu pornirea sau oprirea aparatulu. Acest lucru oferă cafelei un gust minunat și proaspăt pentru fiecare ceașcă de cafea. Curățarea regulată prelungește durata de viață a espressorului. Autocurățarea este solicitată în mod automat, doar atunci când este necesară îndepărtarea depunerilor de calcar.

Acest proces de autocurățare poate fi vizualizat cu mesaje clare pe display-ul aflat pe interfața aparatului. Râșnița din material ceramic macină boabele de cafea, fără a le supraîncălzi, astfel încât cafelele preparate au un gust minunat, delicios și cremos fără niciun iz de arsură. Sistemele duale și independente de încălzire, îți permit să faci mai mult decât un latte caffe sau un capuccino, ori de câte ori dorești, fără a pierde din performanță. Diferitele amestecuri de cafea necesită diferite niveluri de măcinare, pentru a oferi cafelelor preparate, o aromă deplină și un gust divin.

Pro: capuccino, râșniță, autocurățare, mod de economisire a energiei electrice

Contra: preț ridicat

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT