Samsung 32K5102 – televizor LED nou cu design inovativ, ecran Full HD de 80 cm si sunet captivant!

Ideal atat pentru o incapere de dimensiuni reduse, cat si pentru camera copiilor, noul televizor LED Samsung 32K5102 reprezinta o solutie perfecta si destul de avantajoasa pentru urmarirea posturilor TV digitale/HD, vizionarea continutului media preferat, precum si pentru utilizarea sa pe post de monitor la un PC sau laptop. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran Full HD LED de 32 inch, sunet puternic si captivant, un tuner digital incorporat, o functie pentru monitor si un player multimedia integrat.

Designul sau simplu si modern, cu un aspect elegant de culoare neagra, se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect in orice decor. In ceea ce priveste standul integrat, cei de la Samsung au optat pentru patru picioare metalice unice, cu doua design-uri diferite, ce permit o montare rapida in spatiile incorporate. In plus, cele doua picioare metalice din fata sunt mai lungi decat cele din spate, insa acestea pot fi interschimbate usor pentru o inclinare in fata a TV-ului de la Samsung, oferind astfel o vizionare relaxanta din pat sau de pe canapea.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32K5102, Full HD – profită acum de reducere

Display-ul LED al noului televizor marca Samsung dispune de o diagonala destul de mare de 80 centimetri (32 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, precum si de un constrast dinamic ridicat (Mega Contrast), afisand asadar imagini clare si culori vii, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta. Pe langa toate acestea, tehnologia Wide Colour Enhancer imbunatateste drastic calitatea imaginilor redate si descopera detaliile ascunse, ceea ce ofera culori mult mai vii si mai naturale pentru imagini Full HD de foarte buna calitate, prin intermediul unui algoritm avansat.Samsung 32K5102

Sistemul sau audio 2.0 este alcatuit din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tenhologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Sound Mode, care permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat, completand astfel intreaga experienta de vizionare a TV-ului de la Samsung. Cu ajutorul celor doua porturi digitale HDMI, noul televizor LED marca Samsung va ofera posibilitatea de a va putea transforma livingul sau dormitorul dumneavoastra intr-un centru de divertisment multimedia, prin conectarea unei gamei largi de dispozitive direct la TV.

Televizorul LED Samsung 32K5102 beneficieaza de un tuner digital (DVB-T, DVB-C), precum si de slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de catre distribuitorii de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a TV-ului marca Samsung la un PC, laptop si chiar la o consola de gaming, in timp ce playerul multimedia integrat asigura redarea continutului media preferat de pe un stick sau chiar hard disk extern, prin portul USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT