Samsung 40K5100 – televizor LED de generatie 2016, cu design ultra-modern si ecran FullHD de 40 inch!

Preţ Samsung 40K5100

Samsung 40K5100 este un nou televizor FullHD modern de generatie 2016, ideal pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret ok de achizitionare pentru aspectul sau ultra-modern si tehnologiile sale avansate de imagine/sunet. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru, ecran FullHD de 101 centimetri, un sistem audio de maxim 20 W, un tuner digital incorporat DVB-T/C, o functie monitor, un player media USB si mai multe functii speciale al televizorului.

Review Samsung 40K5100

Design-ul unic si ultra-modern la 360 de grade al noului Smart TV de 40 inch din seria K5100 a celor de la Samsung se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul unui aspect subtire si elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si a suportului metalic modern, fiind ideal pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA (optional) pentru a il putea monta simplu si rapid direct pe perete, avand dimensiunile normale de 55 x 90,1 x 7,8 centimetri si o greutate de aproximativ 8,5 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 76 W.

Diagonala medie de 101 centimetri (40 inch) a noului televizor LED marca Samsung este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala foarte captivanta, chiar la dumneavoastra acasa. Cu un contrast dinamic excelent (Mega Contrast), un raport de aspect a imaginii de 16:9 si mai multe tehnologii avansate de imagine (HyperReal Engine, PQI 200, Wide Color Enhancer, Motion Rate 50Hz si Natural Mode Support), ecranul sau plat tip LED Backlight poate afisa imagini FullHD clare si de inalta calitate, respectiv culori vii si naturale, din aproape orice unghi de vizionare.

Mai exact, functia Wide Color Enhancer de la Samsung utilizeaza un algoritm extrem de avansat, pentru o imbunatatire dramatica de calitate a imaginii redate, ceea ce dezvaluie detaliile ascunse si prezinta culorile vii si naturale, exact asa cum au fost concepute de catre producator. In plus, noul motor de imagine HyperReal Engine de la Samsung are ca scop principal prelucrarea in timp real a imaginilor redate, astfel incat sa va puteti bucura de o calitate excelenta a rezolutiei FullHD. Sunetul este asigurat de un sistem stereo 2.0 de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Wallmount Sound Mode, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul LED Samsung 40K5100 vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T/T2, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV in format digital/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV de 40 inch din seria K5100 de la Samsung mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop si chiar la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a accesa simplu si rapid muzica, fotografiile si clipurile video dumneavoastra preferate de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Samsung 40K5100 va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizualizare FullHD, pe diagonala de 101 centimetri, precum si de un sunet puternic si captivant, prin intermediul sistemului audio de maxim 20 W, toate acestea fiind completate de aspectul ultra-modern si foarte elegant de culoare negru. Ideal pentru urmarirea programelor TV digitale/HD, vizionarea continutului media de pe dispozitivele USB, precum si pentru utilizarea sa ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, noul televizor LED marca Samsung reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor FullHD elegant si de dimensiuni medii, la un pret ok de achizitionare.

– Părerea clienţilor –

Il utilizez ca monitor la o consola de gaming si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este subtire si foarte elegant, are o imagine FullHD de inalta calitate si este echipata cu o tehnologie de imagine/sunet. Il recomand cu incredere.

Un televizor FullHD elegant si de inalta calitate, la un pret foarte ok de achizitionare. Il utilizez in egala masura conectat la o consola de gaming si ca un al doilea monitor la un laptop, iar imaginea redata este clara la rezolutie FullHD.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau ok pret/calitate. Acesta se potriveste perfect in sufragerie, reda o imagine FullHD clara si de inalta calitate, iar tehnologiile inteligente ajuta la calitatea imaginii si a sunetului.

Este un televizor FullHD modern de generatie noua, pe care il recomand celor care vor un produs bun la un pret ok. Arata foarte bine pe perete, imaginea redata este clara la rezolutie FullHD, iar sunetul foarte bun completeaza perfect acest televizor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT