Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6672, 4K Ultra HD – recomandat pentru camera de zi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6672, 4K Ultra HD – recomandat pentru camera de zi
Votează acest produs

Preț Samsung 43KU6672

Modelul curbat cu ecranul ce are o diagonală de 108 cm, de la Samsung, oferă o experiență unică de vizionare, mai ales că este un Smart TV cu rezoluția 4K Ultra HD. Prețul acestuia nu este foarte mare și mai mult decât atât vine la reducere.

Aspect Samsung 43KU6672

Cu o carcasă model slim de culoare gri și o ramă foarte subțire ce încadrează ecranul curbat al televizorului  Samsung 43KU6672, acesta pare să fie creat pentru a da încăperii un aer inovator și un stil elegant și foarte modern. Dimensiunile sale cu stand sunt de 965.2 x 617.3 x 303.9 mm iar cele fără stand de  965.2 x 565.1 x 93.0 mm și poate fi dispus pe perete sau poate fi  așezat pe o comodă specială pentru TV, deoarece Smart TV-ul este dotat cu un stand rezistent dispus pe mijlocul carcasei.

Caracteristici Samsung 43KU6672

Poți experimenta chiar și cele mai ascunse detalii ale imaginilor, deoarece Samsung 43KU6672 beneficiază de tehnologia performantă 4K Ultra HD, ce oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a ecranului Full HD. Culorile senzaționale oferă o vizualizare uimitoare, deoarece imaginile sunt redate pe un ecran cu diagonala de 108 cm, cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli și având un contrast dinamic performant, dat de caracteristica Mega Contrast. Această caracteristică oferă un contrast perfect dintre alb și negru și foarte intens, cu un negru foarte închis și un alb foarte luminos. Caracteristicile superioare de imagine UHD Upscaling, Motion Rate 100, PQI 1600, HDR Pro, Micro Dimming: UHD Dimming,  Active Crystal Color, Auto Motion Plus, Film Mode și Natural Mode Support, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai noi tehnologii, având rolul de a optimiza imaginile și a pune în evidență strălucirea ecranului, imaginile fiind redate exact așa cum au fost filmate. Film Mode este tehnologia folosită pentru standardul cinema, oferind imagini perfect adaptate pe formatul ecranului TV. Sonorul este asigurat de sistemul audio Stereo și cele două difuzoare de câte 10 W fiecare, cuprinzând și câteva caracteristici superioare de sunet, cum ar fi  Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect și BT Headset Support. Recepția și transmisia este asigurată de tunerul digital DVB-T/C/S2 ce are o intrare pentru antenă și una pentru redare video. Acesta mai integrează și un Player multimedia, conexiunea făcându-se prin Wi-Fi integrat, prin LAN și prin Slotul CI+, cu următorii conectori: o ieșire audio digitală, două porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare pentru diverse componente și trei porturi HDMI.

Citește și:  Philips 22PFS4232/12 - televizor Full HD de 56 centimetri, cu adaptor auto 12/24V!

Review  Samsung 43KU6672

Samsung 43KU6672 este un Smart TV de tip LED având și funcția de monitor. Imaginile oferite de acest televizor sunt senzaționale, deoarece ecranul este dotat cu tehnologia 4K Ultra HD cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli. Culorile sunt uimitoare beneficiind de o vastă paletă de nuanțe, imaginile sunt clare și sunt redate chiar și cele mai ascunse detalii. Design-ul este in trand-ul anului 2016, având o carcasă foarte subțire ce îmbracă un ecran curbat, cu unghiuri de vizualizare foarte bune. Diagonala ecranului de 108 cm îl face să fie preferat pentru dormitor sau chiar pentru o sufragerie dintr-un apartament de bloc. Acest televizor este recomandat persoanelor ce își doresc să experimenteze noua tehnologie, chiar în casa lor.

Pro: Smart TV, 4K Ultra HD, ecran curbat, preț bun

Contra: nu deține

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT