Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J6250, Full HD – TV cu tehnologia Tizen

Iata un televizor LED Smart cu rezolutie Full HD la un pret minunat. Binecunoscutul brand Samsung propune modelul 48J6250 ca facand parte din noua sa clasa de tv-uri Smart. Nimeni nu poate contesta calitatea si designul uimitor al televizoarelor Samsung. Inca exista foarte multi clienti care se ghideaza special dupa acest brand atunci cand vor sa cumpere un echipament electrocasnic nou. Si in mare parte au dreptate. Cu Samsung mergi la sigur caci stii ca ai parte de cele mai noi tehnologii, de calitate superioara, aspect impresionant si preturi accesibile.

Toate aceste atribute raman valabile si pentru televizorul Samsung 48J6250. Ca si design putem spune ca este foarte elegant. Diagonala displayului este de 121 cm ceea ce il face ideal pentru orice sufragerie, dar chiar si pentru un dormitor mai mare. Rama este subtire si argintie, iar piciorul are forma dreptunghiulara si pare extrem de solid si stabil. Sigur ca el se poate monta si in perete pentru este compatibil Vesa 400 x 400 (veti gasi foarte usor suport din aceasta categorie).

verifica-pret1

Unul din cei mai importanti factori atunci cand cumparati un televizor ar trebui sa fie calitatea imaginii, pentru ca in definitiv pentru asta il veti folosi – pentru vizionarea imaginilor. Ei bine, in ceea ce priveste calitatea imaginii putem spune ca acest model este incredibil. Noile tehnologii, cum sunt Mega Contrast, Hyper Real Engine, Dimming Pro si Super Dolby Digital Plus, aduc imbunatatiri semnificative televizorului, iar acest lucru se va observa usor. Aceste denumiri pot crea oarece confuzie mai ales pentru o persoana care nu este atat de familiarizata cu tehnologia, insa ceea ce este de retinut este faptul ca atat contrastul, cat si culorile sunt foarte mult imbunatatite fata de modelele precedente mai vechi. Imaginea este optimizata intr-un mod uimitor, iar pentru acest lucru lucreaza impreuna toate aceste caracteristici superioare si sofisticate.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J6250, Full HD

Cat despre partea audio, Samsung 48J6250 are doua boxe integrate si fiecare are o putere de cate 10W. Zgomotul este filtrat foarte fin, astfel ca sunetul final se bucura de calitate maxima. Una din cele mai noi caracteristici de sunet, Audio Wallmount Sound are misiunea de a optimiza sunetele diferit in functie de cum decideti sa asezati televizorul (adica direct pe masa cu stand sau pe perete cu suportul vesa).

Fiind un Smart TV, vine insotit de un sistem de operare, iar acesta este simplu de utilizat si intuitiv. Are Moduri speciale pentru Film, imagini Naturale dar si pentru jocuri, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru gamerii care cauta un tv performant, cu imagine buna, HDMI pentru transfer rapid si configuratie peste medie (acesta are un procesor quad core, cu patru nuclee).

Pe partea de conectori, in afara de HDMI (4 porturi) mai gasim porturi USB (3) si o intrare component. Nu se putea ca un tv de aceasta talie sa vina fara tuner digital, asa ca nu trebuie sa va faceti deloc probleme in legatura cu receptionarea posturilor. Pentru a instala SIM-ul folositi portul CI+.

Samsung 48J6250 reprezinta cu adevarat o alegere de top.

Comentarii

Leave a reply

Review IT