Samsung 48J6350 – avantaje si dezavantaje

De ce merita sa investesti bani intr-un televizor curbat?

Din ce in ce mai mult au inceput  sa apara pe piata tehnologiei televizoare ce au un ecran curbat, iar asta datorita faptului ca multi clienti cauta sa evolueze pe acest plan. Dar oare facem alegerea corecta atunci cand ne dorim un televizor curbat? Stim oare ce ne ofera in plus fata de celelalte? Poate ca nu, dar in articolul de azi o sa va prezint plusuri si minusuri ale unui astfel de televizor.

Ca un exemplu concret voi prezenta un model de la marii producatori din Romania, mai exact: Televizor LED Curbat Smart Samsung, 121 cm, 48J6350, Full HD (verifica pretul modelului).

Printre avantajele achizitionarii unui astfel de televizor curbat, se numara:

  1. Senzatia de adancime  care reprezinta unul dintre plusurile cu care vine pe piata acest televizor. Pe langa acest efect, produsul ofera o calitate cinematografica prin curbura ecranului producand astfel efectul de panorama. Astfel, campul de vizionare este mult mai larg, inlaturand aproape toate distorsiunile ce se pot afla pe marginea ecranului.
  1. Imagini mult mai clare. Televizorul Samsung 48J6350 ofera cu ajutorul ecranului curbat un contrast al culorilor mult mai bine definit, imaginile si detaliile din continutul lor fiind mai clare si precise. Multi dintre utilizatorii acestui produs marturisesc faptul ca, ecranul curbat ii fac sa se simta in actiunea propriu-zisa, acest lucru fiind datorat si efectului de panorama pe care il poate creea.
  1. Pastrarea campului vizual. Ecranul curbat permite sa va uitati de la o distanta de 2-3 m fara nicio problema , iar asta datorita faptului ca acest camp vizual se pastreaza mult mai usor,fiind mult mai amplu, neexistand dificultati in incadrarea totala a ecranului in viziunea dumneavoastra.
  1. Efect 3D. Fata de celelalte televizoare cu ecran plan, modelul 48J6350 de la Samsung ofera un contrast al culorilor bine definit, o gama de culori puternice, dar si un efect 3D. Acesta din urma poate sa fie mai degraba o iluzie, insa ajuta foarte mult la experienta de vizionare.
  1. Review-urile consumatorilor. In urma unui studiu organizat de echipa celor de la Samsung s-a ajuns la urmatoarea concluzie: cei mai multi dintre oamenii care au achizitionat un astfel de produs sau au avut ocazia sa il testeze (81%) sunt pro televizorului cu ecran curbat, fiind foarte multumiti de campul vizual de care da dovada.
Samsung 48J6350

121 cm, 48J6350, Full HD

In ceea ce privesc dezavantajele unui televizor cu ecran curbat, am gasit urmatoarele:

  1. Pretul care este mai mare decat a unui televizor cu ecran plat, insa aspectele de care dispun clar nu sunt aceleasi.
  1. Pozitionarea dumneavoastra fata de televizor. In cazul in care sunteti asezati in margine de tot a ecranului exista posibilitatea de a nu vedea intreaga imagine de pe ecran. Indicat este sa incercati sa va asezati cat mai mult pe centru tocmai pentru a beneficia in intregime de campul vizual cu care acesta vine in dotare.

Pentru mai multe detalii, dar si oferte accesati:

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT