Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6480, UHD – PROMOTIE DE SEZON

V-ati saturat de televizoare? Nu cred. Din contra. Mai ales acum cand era televizoarelor este pe val, iar ofertele nu mai contenesc sa se diversifice.

Samsung 48JU6480 vine si el sa-si gaseasca locul in multitudinea de optiuni de tv-uri smart disponibile in magazinele din Romania. Lansat anul trecut, televizor dispune de rezoluteie Ultra HD 4K si diagonala ecranului de 121 cm. Chiar daca pana de curand multi utilizatori erau de parere ca nu prea exista continut 4K pentru televizoarele echipate cu aceasta tehnologie, din fericire lucrurile s-au mai schimabat dupa lansarea serviciului Netflix la nivel mondial si in tara noastra.

PROMOȚIE pentru televizorul Samsung 48JU6480 – Verifică noul preț !!!

Din punct de vedere al designului, nu gresim daca afirmam ca Samsung 48JU6480 este foarte frumos. Rama din jurul displayului este subtire, carcasa are culoarea neagra, iar acest lucru il face sa arate mai suplu si mai elegant. La rama inferioara observam o linie cromatica ce-i subliniaza foarte interesant forma. Piciorul de sustinere este la fel de subtire si chiar daca la prima vedere pare oarecum instabil, nu este deloc asa. Oricum, un procent uimitor de utilizatori aleg sa monteze noul televizor direct pe un perete.

Samsung 48JU6480

Ecranul Edge LED are rezolutie 3840 x 2160 pixeli si dispune de un Mega Contrast. De fapt, la capitolul imagine exista o multitudine de tehnologii care conclucreaza pentru a va oferi cele mai captivante experiente. In functie de continutul vizionat puteti alege diverse moduri de imagine: film, natural, sport, game etc. Are UHD Upscaling, functie prin care rezolutia este marita, convertindu-se in marime UHD. Conversia presupune optimizarea imaginii prin mai multe tehnologii. In final, imaginea va fi mai clara.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Are tv tuner digital incorporat pentru televiziune terestra (DVB-C, DVB-T si DVB-T2) si pentru televiziune prin satelit (DVB-S/ S2). Deci nu mai este necesar sa va cumparati un decodor sau alt dispozitiv extern.Samsung 48JU6480 are un sistem audio ce include doua boxe integrate, fiecare de cate 10W.

Daca va doriti un televizor care sa ramana de actualitate ceva timp de acum inainte alegeti un model cu rezolutie UHD 4K, deoarece se preconizeaza ca in viitorul nu foarte indepartat televizoarele cu rezolutie Full HD vor fi depasite din punct de vedere al performantelor multimedia.

Tizen este sistemul de operare pe care il regasim pe acest televizor. Foarte multi utilizatori s-au declarat deja foarte multumiti de modul in care acesta se misca. Imaginea este fluenta si nu exista intarzieri in procesare nici macar atunci cand treceti de la o aplicatie la alta sau de la o aplicatie la un post tv.

Samsung 48JU6480 ar trebui sa fie unul din cele mai bune solutii in cazul in care va doriti un televizor actual, foarte fumos, dotat cu ultimele functii si tehnologii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT