Samsung 49RU7302

REVIEW – Samsung 49RU7302

Samsung 49RU7302

Cu toate ca televizoarele cu ecran curbat nu mai sunt la fel de cautate ca in urma cu ceva timp cand astfel de modele erau la moda, inca mai sunt persoane ce apreciaza experienta unui televizor cu ecran curbat. Asadar, producatorul cunoscut Samsung este, se pare, de aceeasi parere cu noi si le-au dedicat impatimitilor de ecrane curbate intreaga noua serie de televizoare RU7300. Samsung 49RU7302 este cel mai mic model de televizor, cu ecran curbat, de generatie 2019 celor de la Samsung si vine la pachet cu aproape aceleasi caracteristici importante ca si noua serie de televizoare RU7100.

Ca si comparatie intre modelul mai sus mentionat si cel prezentat intr-o prezentare anterioara (Samsung 55RU7102), televizorul de astazi se bucura de ecranul curbat ce aduce odata cu el si tehnologia de imagine Auto Depth Enhancer, intalnita pe mai toate televizoarele cu ecran curbat Samsug, in locul celei Constrast Enhancer. Acesta se afla deja in oferta celor mai cunoscuti retaileri online de electro-IT din Romania si poate si achizitionat la un pret foarte ok raportat la caracteristicile sale importante, avand ca beneficii garantia inclusa de 24 de luni, livrarea produsului si retur gratuit in termen de 14 zile.

 Review Samsung 49RU7302

Pe partea de design, intalnim la noul Smart TV de la Samsung acelasi aspect modern tip minimalist, ca pe modelul anterior prezentat tot din noua gama de televizoare 2019, dar care se evidentiaza imediat prin curbura ecranului. Carcasa exterioara este una eleganta si complet neagra, rama ecranului curbat ramane la fel de ingusta ca si pe un ecran plat, iar suportul integrat este format tot din doua picioruse amplasate pe lateral. Acesta este compatibil, de asemenea, cu suportul de perete VESA 200×200 milimetri (neinclus in pachet) in cazul in care optam pentru montarea sa pe perete, avand o grosime ce nu depaseste 9,6 centimetri.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-43GXX939

Diagonala televizorului Samsung este una mare ce masoara aproximativ 123 de centimetri (49 de inci) si se potriveste fara probleme intr-o camera mai spatioasa de apartament sau intr-un dormitor incapator. Ecranul curbat tip Edge LED suporta rezolutia nativa 4K UltraHD, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (HDR10+) si include tehnologiile cunoscute de imagine Samsung (PurColor, Auto Depth Enhancer, UHD Dimming, etc.), astfel ca experienta vizuala este la fel de excelenta dar mai captivanta. Tehnologia HDR ofera mai multe detalii, atat in scenele luminoaste cat si in cele intunecate, in timp ce functia Auto Depth Enhancer ajusteaza nivelul de contrast pentru imagini realiste.

Sunetul este asigurat tot de doua difuzoare stereo integrate de maxim 20W, optimizate prin tehnologia Dolby Digital Plus, ce pot reda o calitate decenta a sunetului in utilizarea normala, asta daca trecem cu vederea lipsa codecului DTS. Modelul Samsung 49RU7302 vine la pachet, de asemenea, cu noul sistem de operare Tizen si tehnologia WiFi incorporata, cu ajutorul carora aproape orice persoana poate naviga usor pe internet si/sau viziona continutul online. Acesta poate receptiona transmisiile TV digitale sau HD ale distribuitorul vostru de televiziune prin cablu, reda continutul media de pe dispozitivele USB sau device-urile Smart, respectiv se poate utiliza ca monitor extern la PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Televizorul Smart Samsung 49RU7302 asigura aceeasi calitate excelenta a imaginilor redate ca si pe seria de televizoare RU7100 de la producatorul sud-coreean cunoscut, Samsung, cu exceptia ecranului curbat ce concentreaza continutul video asupra utilizatorului pentru o experienta vizuala captivanta. Acesta are, de asemenea, ca parti bune aspectul elegant de la exterior, ecranul curbat de dimensiuni bune, rezolutia inalta si tehnologiile de imagine, noua platforma Smart TV si alte functionalitati speciale, in timp ce ca parti mai putin bune mentionam, desigur, faptul ca nu suporta codecul audio DTS.

Comentarii

Leave a reply

Review IT