Samsung 55JU6000 – Smart TV cu diagonala mare de 138 centimetri si rezolutie Ultra HD 4K!

Cu un design elegant, ecran de cea mai buna calitate si functii Smart de ultima generatie, televizorul LED Smart Samsung 55JU6000 reprezinta o solutie perfecta si foarte avantajoasa pentru toti cei care sunt in cautatea unui Smart TV modern si de noua generatie, fiind capabil sa va aduca in mijlocul actiunii instantaneu. Noul Smart TV din gama 2015 a celor de la Samsung va permite sa va bucurati calitatea inegalabila a rezolutiei Ultra HD 4K, pe diagonala sa generoasa de 55 inch, precum si va ofera un acces simplu si intuitiv la o noua experienta TV inteligenta, prin intermediul noului sistem de operare Tizen.

Designul simplu dar modern al televizorului LED Smart marca Samsung impresioneaza printr-un aspect exterior elegant de culoare neagra, ceea ce inseamna ca se va potrivi perfect in decorul unui living sau dormitor modern si foarte incapator. In plus, acesta are dimensiunile de 78,75, 124,26 x 6,32 centimetri si o greutate totala de aproximativ 16,2 kilograme, in timp ce compatibilitatea sa cu suportul standard de perete VESA va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode pentru TV.

Diagonala generoasa de 138 de centimetri (55 inch) a televizorului LED inteligent marca Samsung este perfecta pentru un living sau dormitor modern si foarte incapator, iar rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli va permite sa vedeti mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Pe langa toate acestea, ecranul Ultra HD 4K de 55 inch mai este dotat si cu mai multe caracteristicile superioare de imagine, spre exemplu Micro Dimming Pro, UHD Upscaling, PQI 800, Mega Contrast, Ultra Clear Panel si Wide Color Enhancer), pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara.

Televizorul LED Smart Samsung 55JU6000, cu noul sistem de operare Tizen, include o bara de meniu usoara de utilizat si va ofera un acces rapid si intuitiv doar la functionalitatile inteligente cu adevarat utile pentru dumneavoastra, astfel incat sa puteti beneficia simplu si usor de tot ceea ce va intereseaza. Pe partea de sunet, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, HD Audio si Wallmount Sound Mode, toate acestea pentru a va putea bucura de un sunet puternic si captivant.

Samsung 55JU6000

1389 cm, 4K Ultra HD

Tunerul digital incorporat (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ajuta la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu sau a mai va complica cu diferite cabluri prin casa. Cu toate acestea, noul Smart TV marca Samsung mai dispune de o functie monitor pentru conectarea simpla si rapida a acestuia la un PC, laptop si chiar consola de gaming, dar si de un player multimedia integrate pentru redarea fara probleme a fisierelor dumneavoastra media de pe un stick USB sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT