Samsung 55KU6070 – televizor LED Smart cu ecran UHD 4K de 55 inch si sistem de operare Tizen!

Samsung 55KU6070 este un nou model de Smart TV LED, cu diagonala mare de 139 centimetri si rezolutie UHD 4K, din gama 2016 a companiei sud-coreene Samsung, capabil sa va ofera o experienta vizuala extraordinara, precum si sa va transforme living-ul intr-un adevarat centru media de noua generatie. Acesta a aparut recent si in ofera celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, remarcandu-se in principal printr-un design modern, ecran UHD 4K de 55 inch, sunet puternic si de inalta definitie, functii de ultima generatie, tuner digital, noul sistem de operare Tizen si multe altele.

Designul sau modern si extrem de elegant va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei de culoare neagra, ramei ultra-subtiri si a standului integrat, potrivindu-se perfect intr-un living sau dormitor de mari dimensiuni si nu numai. In plus, acesta are dimensiunile de 71,84 x 124,26 x 6,32 centimetri (fara stand) / 78,75 x 124,26 x 31,05 centimetri (cu stand) si o greutate de aproximativ 16 kilograme, fiind insa compatibil si cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 mm, pentru a il putea amplasa direct pe perete, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei o comoda TV.

Samsung, 139 cm, 55KU6070, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Noul televizor LED Smart de la Samsung impresioneaza printr-o diagonala generoasa de 139 cm (55 inch) si o rezolutie incredibile de maxim 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K), afisand asadar imagini uimitoare si extrem de clare, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala extraordinara. Pe langa toate acestea, ecranul UHD 4K LED de 55 inch mai beneficieaza de un contrast dinamic ridicat (Mega Contrast), un raport de aspect al imaginii de 16:9, precum si mai multe tehnologii superioare de imagine pentru imagini UHD 4K exceptionale, chiar la dumneavoastra acasa.Samsung 55KU6070

Tehnologia UHD Dimming imbunatateste semnificativ constrastul, culorile si claritarea imaginilor, pentru a putea beneficia de o experienta de vizionare optimizata si nemaiintalnita, datorita calitatii foarte realiste a imaginii redate. Tehnologia PurColour de optimizare a culorilor ii permite noului Smart TV marca Samsung sa redea o gama mai larga de culori si nuante. Asadar, datorita celor 8 milioane de pixeli ai ecranului 4K UHD LED de 139 cm, acesta are nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii pentru afisarea unor imagini uimitoare, insa tehnologia PurColour ofera de peste 7 ori mai multe puncte de analiza pentru culori si nuante mult mai bogate si mai naturale.

Cu noul sistem de operare Tizen de la Samsung, puteti sa va bucurati pe noul vostru Smart TV LED de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online preferat, o selectie de jocuri foarte distractive si chiar de mai multe aplicatii de internet preinstalate, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a procesorului performant Quad-Core incorporat. Cu toate acestea, televizorul LED Smart de la Samsung dispune, de asemenea, de un tuner digital (DVB-T, DVB-C, DVB-S/S2) si de slotul CI+, ceea ce asigura receptionarea transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT