Samsung 55RU7172

REVIEW – Samsung 55RU7172

Samsung 55RU7172

In prezent, mai toate televizoarele 4K de generatie actuala, compatibile cu intervalul dinamic ridicat (High Dynamic Range), reproduce o imagine buna si plina de culoare, insa diferenta cu adevarat se observa in scenele intunecate si/sau luminoase. Asadar, in aproape toate cazurile, recomandarea noastra este ca inainte sa achizitionati produsul, sa mergeti si sa-l testati personal in magazine sau showroom-uri, unde o sa intalniti cu siguranta si modelul de Smart TV adus astazi la review, Samsung 55RU7172.

Acesta reprezinta un alt model 2019 din noua seria de televizoare RU7100 a cunoscutului producator sud-coreean, Samsung, ce aduce mici imbunatatiri la aspect si imagine, iar la platforma Smart TV vine cu cel mai recent sistem de operare Tizen OS, in comparatie cu generatia anterioara. Modelul mai sus mentionat poate fi achizitionat deja din oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania si este disponibil in mai multe modele cu diagonala ecranului de la 43 de inci si pana la 75 de inci, avand toate beneficiile incluse la cumparare.

 Review Samsung 55RU7172

La exterior, noul Smart TV de la Samsung pastreaza acelasi aspect modern si finisaje elegante, ca si in cazul modelelor de generatie anterioara, prin care se integreaza cu usurinta in orice decor si va arata bine oriunde in locuinta. Carcasa exterioara este una subtire si complet neagra, rama ecranului se mentine ingusta de jur imprejurul televizorului, iar suportul modern integrat este format din doua picioruse, ce asigura o stabilitate buna. Acesta este compatibil, de asemenea, si cu suportul de perete VESA (neinclus in pachet) in cazul in care optam pentru montarea sa direct pe perete, fara a avea nevoie de o comodata si a ocupa asadar un spatiu suplimentar in locuinta.

Diagonala aproximativa de 138 centimetri (55 de inci) a modelului adus astazi la review este una minima recomandata pentru rezolutia 4K UltraHD si, totodata, ideala intr-un living modern sau dormitor destul de incapator. Ecranul sau plat, iluminat din lateral cu LED-uri, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat, are tehnologia proprietara de procesare imagine si integreaza cateva functii avansate (PurColour, UHD Dimming). Asadar, imaginea redata este buna si clara la rezolutia nativa 4K UHD de 2160p, inclusiv in scenele mai intunecate, dupa cum ne-am obisnuit deja de la televizoarele Samsung, cu unghiuri largi de vizionare de pana la 178 de grade.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Sunetul redat este asigurat tot de un sistem audio tip stereo de 20W, compatibil din pacate doar cu tehnologia Dolby Digital, nu si DTS, ce reda un sunet decent pentru o utilizare obisnuita, avand si o iesire audio optica pentru o solutie externa. Televizorul Samsung 55RU7172 se bazeaza pe noul sau sistem de operare proprietar Tizen OS, impreuna cu tehnologia WiFi incorporata, ce in timpul testelor noastre a rulat fara probleme aplicatiile prestabilite. Acesta poate receptiona transmisiile TV digitale sau HD ale oricarui distribuitor de televiziune prin cablu, reda continutul media de pe dispozitivele USB sau device-uri Smart, respectiv se poate conecta ca monitor extern la PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Per total, noul televizorul Smart Samsung 55RU7172 poate fi o optiune buna de luat in considerare in cazul celor ce sunt in cautarea unui nou televizor modern si inteligent, capabil sa reproduca o imagine buna in special in scenele mai intunecate, insa nu sunt deranjati de faptul ca nu este compatibil cu standardul audio DTS. Acesta are in mare parte numai parti bune, din punctul nostru de vedere, precum aspectul exterior, rezolutia si diagonala ecranului, tehnologiile avansate de imagine, platforma Smart TV si alte functionalitati utile, in timp ce ca parte mai putin buna este reprezentata de sistemul audio integrat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT