Samsung 60KU6070 – televizor LED cu ecran UHD 4K de 152 cm si functii Smart de ultima generatie!

Samsung 60KU6070 este un nou model de Smart TV din gama 2016 a companiei sud-coreene Samsung, perfect pentru un living sau dormitor modern si foarte spatios, care va permite sa experimentati detaliile pline de viata la rezolutia uluitoare UHD 4K, de patru ori mai mare decat cea Full HD. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant si ultra-subtire, ecran LED UHD 4K de 60 inch, sunet puternic si de inalta fidelitate, functii Smart de ultima generatie, un tuner digital incorporat si noul sistem de operare Tizen.

Display-ul LED al televizorului inteligent de la Samsung impresioneaza printr-o diagonala uriasa de 152 centimetri (60 inch), rezolutia incredibila Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, precum si un contrast dinamic excelent (Mega Contrast), afisand asadar imagini clare si de cea mai buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare. In plus, ecranul UHD 4K de 60 inch mai beneficieaza si de mai multe tehnologii superioare de imagine, printre care Ultra Clean View, PurColour, UHD Dimming, Auto Motion Plus, PQI 1300 si Motion Rate 100 Hz, pentru o experienta vizuala extraordinara.

LED Smart Samsung, 152 cm, 60KU6070, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Tehnologia Ultra Clean View analizeaza continutul cu un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii, ceea ce va permite sa va bucurati de o calitate a imaginiilor redate  la un nivel apropiat celei UHD 4K, chiar daca sursa video este de calitate Full HD sau HD. Cu ajutorul tehnologiei PurColour de optimizare a culorilor, noul Smart TV marca Samsung poate reda o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura, in timp ce PurColour ofera, de asemenea, si mai multe puncte de analiza pentru a putea obtine culori si nuante mult mai bogate si mai naturale.Samsung 60KU6070

Tehnologia UHD Dimming optimizeaza contrastul, culoarea si claritatea imaginilor redate, pentru o calitate realista a imaginilor 4K, oferindu-va astfel posibilitatea de a va putea bucura de o experienta de vizualizare nemaiintalnita, chiar la dumneavoastra acasa. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 de 20 W este format din doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode si Multiroom Link, care permit redarea unui sunet puternic si captivant, completand astfel intreaga experienta de vizionare al noului Smart TV de la Samsung.

Televizorul LED Smart Samsung 60KU6070 impresioneaza, de asemenea, si prin functiile sale Smart de ultima generatie, pentru vizionarea continutului online preferat, navigarea unica pe internet si accesul la o selectie mare de jocuri distractive si la mai multe aplicatii de internet preinstalate, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a noului sistem de operare Tizen. Cu toate acestea, tunerul digital incorporat (DVB-T, DVB-C, DVB-S/S2), impreuna cu slotul CI+, simplifica receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT