Samsung 65Q9F – televizor QLED Smart de generatie 2017, cu ecran 4K de 65 inch si sistem stereo de 60 W!

Preţ Samsung 65Q9F

Samsung 65Q9F este un nou Smart TV de 65 inch din generatie noua de televizoare QLED de la Samsung, prezentat pentru prima data in cadrul evenimentului CES 2017, organizat la inceputul acestui an la Las Vegas, care a aparut recent si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret pe masura caracteristicilor sale superioare de imagine. Noul televizor Q9F marca Samsung cu un design ultra-slim si foarte elegant, ecran QLED 4K de 163 centimetri, un sistem stereo 4.2 de maxim 60 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare Tizen, un tuner digital incorporat (DVB-T/C/S2), o functie monitor, un media player USB, un sistem unic de conectivitate (Invisible Connection) si multe altele.

Review Samsung 65Q9F

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului QLED TV de la Samsung se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, ramei extrem de subtiri a ecranului televizorului si a suportului metalic modern. Cu ajutorul standului No-Gap, noul televizor Q7F marca Samsung se monteaza perfect pe perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua, pentru a se potrivi de minune in sufrageria dumneavoastra. In plus, noul sistem unic de conectivitate „Invisible Connection” se refera la un singur cablu optic, semi-transparent, conectat la un dispozitiv special de la Samsung, eliminand astfel toate cablurile deranjante ale dispozitivelor externe.

Diagonala generoasa de 163 centimetri a noului televizor QLED Smart marca Samsung este perfecta pentru un living sau dormitor modern si de mari dimensiuni, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (Q Display, Q Engine, HDR 1500, Supreme UHD Dimming, Precision Black Pro, Q Colour, Q Viewing Angle si Peak Illuminator Pro), ecranul sau de tip QLED (Quantum Dot light Emitting Diode) poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de cea mai buna calitate, cu o luminozitate ridicata, un constrast excelent si culori naturale.

Mai exact, Q Engine reprezinta noul motor de imagine mai puternic si mai rapid decat cel inclus pe modelele anterioare, care poate analiza continutul video de pe ecran pentru a afisa o imagine optima intotdeauna, cu o luminozitate extrem de buna si culori foarte naturale. Cu tehnologia Q HDR 1500, veti putea vedea secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. Sunetul este asigurat de un sistem stereo 4.2 de maxim 60 W, cu tehnologiile de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Multiroom Link, ceea ce va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

 Televizorul QLED Smart Samsung 65Q9F impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale inteligente de ultima generatie, pentru a putea beneficia de un acces rapid si intuitiv la Live TV, servicii tip VOD (YouTube, Netflix, etc.), si la mai multe aplicatii de internet, jocuri distractive si functii speciale de ultima ora, prin intermediul noului sistem de operare Tizen de la Samsung. In plus, noul QLED TV de la Samsung mai include un Twin Tunner si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale/HD, functia Picture-in-Picture pentru a vizualiza concomitent doua surse de semnal video (transmisii TV si/sau surse de intrare), precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor QLED Smart Samsung 65Q9F se evidentiaza in mod special prin noua tehnologie QLED de la Samsung, capabila sa imbunatateasca semnificativ luminozitatea, contrastul si culorile ale panoului LCD, precum si printr-un finisaj premium din metal si un sistem avansat de conectivitate a dispozitivelor externe. Astfel ca, noul televizor Q9F de la Samsung va permite sa va bucurati cu adevarat de o experienta superioara de vizualizare 4K, pe diagonala de 163 centimetri, un sunet puternic si foarte captivant, cu ajutorul unui sistem audio 4.2 de maxim 60 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen de la Samsung.

– Părerea clienţilor –

Un televizor 4K premium de generatie noua, la pachet cu cea mai noua tehnologie QLED de la Samsung. Este elegant si foarte subtire, are o diagonala de dimensiuni mari si o imagine 4K de cea mai buna calitate, iar functiile Smart sunt cele intalnite pe modelele Smart TV scumpe. Il recomand celor cu un buget ridicat sau pasionatiilor de tehnologie.

Am apucat sa testez putin acest televizor de la Samsung si pot spune ca am ramas placut surprins de aspectul metalic si calitatea imaginii 4K. Aspectul ultra-slim si foarte elegant se combina perfect cu imaginea 4K de cea mai buna calitate si sunetul destul de bun, totul fiind completat de functiile inteligente de ultima ora.

Este un televizor 4K ultra-modern si de generatie 2017, cu noua tehnologie QLED de la Samsung, complet echipat din toate punctele de vedere. Arata foarte bine din orice punct de vedere, imaginea redata este foarte clara si de cea mai buna calitate, iar functiile inteligente completeaza perfect acest televizor.

Inafara de pretul sau ridicat de achizitionare, nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest televizor QLED de la Samsung are un aspect premium din metal, o imagine 4K de cea mai buna calitate, un sunet destul de bun si functii Smart de ultima ora. Il recomand cu mare incredere celor ce dispun de un asemenea buget sau care sunt pasionati de tehnologie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT