Samsung 75Q8C – televizor QLED 4K cu design ultra-modern, ecran curbat de 75 inch si sunet de calitate!

Preţ Samsung 75Q8C

Samsung 75Q8C este cel mai mare si mai scump model curbat de Smart TV din noua generatie de televizoare QLED a celor de la Samsung, prezentate pentru prima data in cadrul evenimentului CES 2017 de la Las Vegas, care a fost lansat oficial la inceputul lunii aprilie si in Romania la un pret pe masura tehnologiile sale de ultima ora. Noul televizor Q8C de la Samsung vine cu un design elegant si foarte subtire, un ecran curbat cu tehnologia QLED, diagonala de 189 centimetri si rezolutie 4K UHD, un sistem stereo 4.2 de maxim 60 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare Tizen, un tuner digital incorporat (DVB-T/C/S2), o functie monitor, un media player USB si multe altele.

Review Samsung 75Q8C

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului QLED TV de la Samsung se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului exterior elegant de culoare argintiu, ramei extrem de subtiri a ecranului televizorului si a suportului metalic modern, avand posibilitatea de a-l putea monta perfect pe perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua. Cu ajutorul standului No-Gap, noul televizor Q7F marca Samsung se monteaza perfect pe perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua, pentru a se potrivi de minune in sufrageria dumneavoastra. In plus, noul sistem unic de conectivitate „Invisible Connection” se refera la un singur cablu optic, semi-transparent, conectat la un dispozitiv special de la Samsung, care va elimina toate cablurile dispozitivelor externe, insa nu si cablul de alimentare.

Diagonala foarte mare de pana la 189 centimetri (75 inch) a noului televizor QLED Smart marca Samsung este ideala pentru un living sau dormitor modern si extrem de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (Q Display, Q Engine, HDR 1500, Supreme UHD Dimming, Precision Black Pro, Q Colour, Q Viewing Angle si Peak Illuminator Pro), ecranul sau curbat de tip QLED poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de cea mai buna calitate, cu o luminozitate ridicata, un constrast excelent si culori naturale.

Mai exact, Q Engine reprezinta noul motor de imagine mai puternic si mai rapid decat modelul anterior, care poate analiza continutul video de pe ecran pentru a afisa o imagine optima intotdeauna, cu o luminozitate extrem de buna si culori foarte naturale. Cu tehnologia Q HDR 1500, veti putea vedea secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. Sunetul este asigurat de un sistem stereo 4.2 de maxim 60 W, cu tehnologiile de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Multiroom Link, ceea ce va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul QLED Smart Samsung 75Q8C impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale inteligente de ultima generatie, pentru a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces rapid si intuitiv la mai multe aplicatii de internet, jocuri distractive si functii speciale, prin intermediul noului sistem de operare Tizen. In plus, noul QLED TV de la Samsung mai include un Twin Tunner si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale/HD, functia Picture-in-Picture pentru a vizualiza concomitent doua surse de semnal video (canale TV si/sau surse de intrare), precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor QLED Smart Samsung 75Q8C, cu ecran curbat, se evidentieaza in mod special printr-un design superb si ultra-modern din metal, tehnologia QLED ce promite sa imbunatateasca semnificativ luminozitatea, contrastul si culorile ale panoului LCD, precum si prin noul sistem de conectivitate pentru a elimina cablurile dispozitivelor externe. In plus, noul televizor Q8C de la Samsung va ofere o experienta superioara de vizualizare 4K, pe diagonala de 189 cm, un sunet puternic si de buna calitate, cu ajutorul unui sistem stereo 4.2 de maxim 60 W, precum si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen si a tehnologiilor inteligente de la Samsung.

– Părerea clienţilor –

Un televizor 4K superb din gama premium, la pachet cu noua tehnologie QLED si noul sistem de conectivitate de la Samsung. Este curbat si ultra-modern, are o diagonala extrem de mare si o imagine 4K de cea mai buna calitate, iar functiile Smart sunt cele intalnite pe modelele de top.

Am testat cateva dintre noile modele de televizoare QLED de la Samsung si pot spune ca m-au surprins placut din toate punctele lor de vedere. Acest model curbat de 75 inch nu era disponibil in showroom, insa calitatea 4K este aproape identica cu cea de pe modelele ceva mai mici.

Este un televizor 4K premium de ultima generatie, bazat pe noua tehnologia QLED a celor de la Samsung, la un pret foarte mare. Arata superb din orice unghi il privesti, imaginea redata este un clara si de cea mai buna calitate, iar functiile inteligente inclus completeaza perfect televizorul.

Acest televizor QLED ofera un design ultra-modern din metal si are un ecran curbat cu diagonala impresionanta si imagine 4K superioara. In plus functiile si tehnologiile inteligente sunt cele intalnite doar pe televizoarele din gama high-end. In concluzie este unul dintre cele mai noi si mai bune modele de televizoare 4K la ora actuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT