Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung, Ultra HD, 78JS9500 – experienta si profesionalism

Primul televizor din gama 2015 pe care il lanseaza Samsung este modelul 78JS9500, un TV superb din toate punctele de vedere, un televizor care se face remarcat prin diagonala extrem de mare dar si prin caracteristicile si functiile pe care le ofera, sa nu mai spune de design, clar este unul din cele mai dorite modele din 2015, insa trebuie sa precizam ca si pretul este pe masura performantelor.

Samsung 78JS9500 vine cu un ecran 4k 3840 x 2160 ce are o diagonala de aproape 2 metri, un ecran tehnologizat, un ecran care vine cu o multime de caracteristici superioare ale imaginii, aceste caracteristici le vom prezenta in continuarea articolului.

   Vezi AICI preţul pentru televizorul Samsung 78JS9500   

Spuneam ca avem o diagonala de 2 metri, mai exact 197 cm cu un aspect al imaginii 16:9 si cu caracteristici superioare ale imaginii: Ultra Clear Panel: Pro, Screen Curvature: 4,200R, 10bit Support, UHD Upscaling, PQI 2400, Mega Contrast, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black Pro, Nano Crystal Color, Color Gamut: Wide Color, PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support si Peak Illuminator Ultimate, toate acestea nu fac decat sa avem o imagine impecabila, cu o densitate e pixelior extrem de ridicata, culori vibrante si unghi de vizibilitate excelent.

Samsung-78JS9500

Este clar ca discutam aici de gama 2015 de televizoare lansate de Samsung si daca i-au facut un upgrade total al display-ului inseamna ca au optimizat si sunetul, ei bine pe aceasta parte avem un sistem audio 4.2CH (Front Firing) cu o putere de iesire de 70 W la care se mai adauga caracteristicile superioare ale sunetului Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, Dual Woofer, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect si BT Headset Support, putem discuta de o claritate exceptionala a sunetului si o putere cum rar vezi la un televizor.

Ca tot am evitat un aspect foarte important atunci cand discutam de televizorul Samsung 78JS9500, ei bine trebuia precizat ca este SMART TV si este 3D, pentru mine era clar ca nu avea cum sa lanseze cei de la Smasung un TV atat de scump care sa nu aiba aceste caracteristici.

Avem 4 porturi HDMi, internet prin WiFi dar si prin cablu de retea, insa nu stiu cum au omis pentru ca nu i-au pus USB 3.0 si au venit decat cu 3 mufe USB 2.0. In fine, pret putin important cum au distribuit ei porturile.

O sumedenie de aplicatii, un SMART TV inteligent si puternic datorita procesorului octa-core, performante incredibile si o experienta care permite utilizarea mai multor functii simultan fara sa avem o msicare mai lenta.

La achizitionare o sa primim atat telecomanda normala cat si Samsung Smart Control, noul mouse de la Samsung care permite o utilizare mult mai rapida fata de o tastatura clasica a unui SMART TV.

Comentarii

Leave a reply

Review IT