Samsung AddWash WW70K5210WW/LE – masina de spalat rufe foarte buna din noua gama 2016!

Samsung AddWash WW70K5210WW/LE este un nou model performant de masina de spalat rufe din gama 2016 a companiei sud-coreene Samsung, perfecta pentru toti cei care vor sa se bucure de o spalare de cea mai buna calitate si cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun din orice punct de vedere. Aceasta vine cu un design modern si functia speciala AddWash, o viteza mare de centrifugare, capacitate suficienta de incarcare, un motor Digital Inverter, clasa energetica A+++ si mai multe tehnologii utile si de ultima generatie.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe se va potrivi de minune in orice loc din baie sau chiar bucatarie, datorita carcasei elegante de culoare alba, afisajului LED pentru o utilizare usoara si foarte intuitiva, dar si al hubloului transparent Crystal Gloss cu deschidere standard de la dreapta spre stanga si functie speciala AddWash. Functia AddWash permite adaugarea simpla si rapida a articolele uitate, balsamului suplimenter sau a hainelor spalate manual, chiar si in timpul unui ciclu de spalare.

Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE

1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++

Motorul unic Digital Inverter asigura o eficienta energetica ridicata, reducerea la minim al zgomotului si o performanta de durata pentru o functionare inteligenta la parametrii optimi. Acesta utilizeaza magneti puternici, beneficiind astfel de o performanta mult mai silentioasa si mai puternica la un consum cat mai redus de resurse fata de un motor normal. In plus, prin eliminarea periilor, motorul ofera o durabilitate incredibila si de lunga durata, avand o garantie standard de pana la 10 ani.Samsung AddWash WW70K5210WW LE

Masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5210WW/LE este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum redus de energie electrica de numai 122 kWh pe an si totodata un consum anual de apa de 7400 de litri. Caracteristicile generale ale acesteia includ o viteza mare de centrifugare de pana la 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare si o capacitate decenta de incarcare de maxim 7 kilograme, ceea ce va permite sa curatati rapid si eficient mai multe rufe intr-un singur ciclu de spalare.

Tehnologia Eco Bubble transforma detergentul in spuma pentru o patrundere rapida prin material si totodata eliminare usoara a murdariei, oferindu-va asadar posiblitatea de a va putea bucura de o curatare puternica si de cea mai buna calitate a rufelor dumneavoastra, chiar si la temperaturi scazute. Pe langa aceasta, tehnologia speciala Bubble Soak permite o inalturare intensiva a petelor dificile de pe haine, gratie unei inmuieri foarte bune in bule pentru eliminarea petelor intr-un mod eficient.

Cu toate acestea, masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Samsung mai beneficieaza de un sistem automat de monitorizare a erorilor Smart Check, care detecteaza si diagnosticheaza eventualele probleme aparute la masina dumneavoastra de spalat, furnizand in acelasi timp solutii simple de depanare prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone.

1 Comment
  1. Reply
    Ada 21 octombrie 2016 at 10:06

    Ce tipuri de deteregent se pot folosi (lichid, pudra)?

Leave a reply

*

code

Review IT