Aparat de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter, 9000 BTU – performante incredibile

Samsung raspunde cerintelor dumneavoastra prin aparatul de aer conditionat AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter. Acesta va incanta inca de la prima vedere, prin designul sau unic, care permite aerului rece sa circule mai rapid si pe o suprafata mai mare din locuinta dumneavoastra.

Datorita tehnologiei Digital Inverter, asigura un consum redus de energie, iar racirea aerului incepe rapid, pentru a se obtine temperatura dorita intr-un timp foarte scurt. Pe perioada serii se poate comuta pe modul Racire confortabila, pentru a se mentine temperatura dorita. Tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1 va ofera eficienta energetica pe care o doriti, deoarece se poate mentine temperatura dorita fara sa fie nevoie sa porniti si sa opriti frecvent aparatul. In acest fel veti consuma mai putina energie si va veti simti confortabil.

   Vezi AICI preţul pentru Samsung AR09HSFSBWKNZE   
Atunci cand sunteti singur, puteti selecta modul Utilizator Unic, care foloseste compresorul aparatului de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter la o capacitate redusa, prin scaderea consumului de energie si asigurarea unui mediu confortabil si racoros.

Designul este important chiar si pentru un aparat de aer conditionat, iar producatorul sud-coreean nu va dezamageste. Finisajul Crystal Gloss si designul sau curbat il califica drept aparatul potrivit pentru o locuinta moderna. In plus, tehnologia Triple Protector Plus impiedica supraincarcarea compresorului si a controlorului din cauza caderilor de tensiune, fara sa aveti nevoie de un stabilizator de tensiune.

Samsung-AR09HSFSBWKNZE

Stratul coroziv cu care este prevazut acest aparat de aer conditionat impiedica ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. In plus, puteti controla de la distanta functiile aparatului de aer conditionat, pentru a programa functionarea acestuia. Din orice loc va aflati, unde aveti acces la o retea wireless, se poate opri si porni automat aparatul sau puteti selecta modul si temperatura de functionare. Atunci cand mergeti in vacante, puteti programa cu cateva ore inainte de a ajunge acasa, functia si temperatura dorita la aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter. Imediat ce veti pasi in propria locuinta, va puteti bucura de un mediu racoros.

Capacitatea de racire a aparatului este de 8.530 BTU, iar cea de incalzire este de 11.260 BTU. Clasele de energie incalzire si energie racire sunt A+. De asemenea, dispune de functiile Autocuratare si Mod silentios, pentru o utilizare cat mai confortabila.

Datorita performantei pe care o puteti obtine prin folosirea acestui aparat de aer conditionat Samsung, cat si a usurintei de utilizare, reprezinta o buna alegere pentru toti cei care isi doresc o temperatura racoroasa in propria locuinta in zilele toride de vara.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT