Samsung AR09KSFHBWKNZE – aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter si filtru de inalta densitate!

Preţ Samsung AR09KSFHBWKNZE

Samsung AR09KSFHBWKNZE este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter de 9000 BTU/h, ideala pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si modern de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia avansata Smart Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h,  patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru complex de inalta densitate (Full HD) si cateva functii speciale (Turbo, Auto Restart, Fast Cool, Sleep Mode, 24h Timer si Auto Clean).

Review Samsung AR09KSFHBWKNZE

Cu un panou lucios de culoare alba si un afisaj electronic ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete, aparatul de aer conditionat din seria P de la Samsung este solutia perfecta pentru decorul elegant si modern al locuintei dumneavoastra, integrandu-se cu usurinta in livingul sau biroul dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de 21,5 x 82 x 28,5 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 22,5 kilograme si dimensiunile de 47,5 x 66 x 24,2 centimetri, oferind insa un nivel destul de scazut de zgomot de pana la 56 dB la interior si de maxim 63 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum anual de energie de 143 kWh/an), o capacitate de incalzire de 10920 BTU/h (cu un consum anual de energie de 811 kWh/an), dar si de o capacitate de dezumidificare de 0,9 litri pe ora. Tehnologia Smart Inverter se bazeaza pe un model nou de compresor, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care utilizeaza o capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura dorita si ajusteaza fluctuatiile pentru a mentine o temperatura constanta cu un consum redus de energie.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Samsung include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru complex de inalta densitate (Full HD), precum si cateva functii speciale (Turbo, Auto Restart, Fast Cool, Sleep Mode, 24h Timer si Auto Clean). Mai exact, functia de racire intensiva (Turbo Cooling) permite functionarea aparatului la o capacitate maxima de racire, pentru a ajunge rapid la temperatura setata in doar cateva minute. Functia Auto Restart asigura repornirea automata a aparatului, in cazul unei pene de curent sau deconectari involuntare, conform setarilor anterioare de functionare.

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte eficient si destul de puternic, aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE este capabil sa ajunga rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru orice incapere cu o suprafata acoperita de aproximativ 15 – 20 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Samsung reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si destul de puternic, cu un consum redus de energie, o capacitate suficienta de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent la un pret foarte bun. Este echipat cu cam tot ce ti-ai putea dori de la un sistem de climatizare si este suficient de puternic pentru o camera de apartament sau un dormitor.

Este foarte elegant, are un consum redus de energie si asigura racirea/incalzirea rapida a suprafetei recomandate de producator. Un dezavantaj ar fi ca unitatea interna este ceva mai zgomotoasa fata de alte modele, insa dupa ceva timp de utilizare va veti obisnui cu sunetul.

Nu am nimic de reprosat. Produsul corespunde descrierii online. Per total sunt foarte multumita de acest aparat de aer conditionat si il recomand cu incredere si altor persoane interesate.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de 11 metri patrati. Adevarul este ca e putin cam zgomotos, insa pe mina nu ma deranjeaza foarte tare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT