Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter,pret si review!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter,pret si review!
Votează acest produs

Zilele calduroase de vara sunt dificil de suportat uneori, insa un aparat de aer conditionat ne poate veni in ajutor. Daca va intereseaza un model cu un design unic si care sa ofere eficienta energetica mare, atunci este potrivit aparatul de aer conditionat Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter.

Acesta dispune de un design in forma de triunghi, iar functiile Virus Doctor si Easy Filter ajuta la eliminarea prafului, virusurilor si bacteriilor. Cu Easy Filter sunt filtrati alergenii din aer si praful care este daunator sanatatii, iar apoi tehnologia S-Plasma ion elimina pana la 99% din bacterii si virusi. In acest fel, veti putea respira un aer mult mai curat si mai sanatos.

verifica-pret1

Datorita designului sau unic, in forma de triunghi si a orificiului de admisie mai larg, poate sa aspire mai mult aer, insa evacueaza cu o rapiditate mai crescuta aerul racit si mai departe, pe o arie mai mare. In acest fel, va asigura ca aerul rece va ajunge in toate colturile camerei.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSSFAWKNEU Digital Inverter

La unele aparate de aer conditionat este neplacut timpul necesar de racire a temperaturii din camera, dar si faptul ca uneori trebuie sa modificati setarile, atunci cand temperatura din camera s-a racit prea tare. Cu aparatul de aer conditionat Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter, racirea aerului la inceput se realizeaza rapid, iar apoi se poate selecta modul Racire confortabila, prin care se mentine temperatura dorita.

Prin functia Smart Installation, puteti fi siguri ca aparatul acesta este bine instalat, deoarece verifica automat erorile de instalare. Filtrul Easy Filter se afla in exterior, in partea superioara si se poate scoate cu usurinta pentru a se curata si a se pune apoi la loc.

O alta calitate importanta a aparatului de aer conditionat Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter   consta in tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, prin care se poate mentine temperatura dorita, fara sa fie necesar sa porniti si sa opriti des aparatul, astfel incat se va consuma mai putina energie.

Este posibila si controlarea de la distanta, prin utilizarea unei aplicatii de pe smartphone, iar datorita sistemului Smart Check, permite o monotorizare automata a erorilor. Astfel, detecteaza, dar si diagnosticheaza problemele, intr-un timp util, iar cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone, se ofera solutii de depanare rapida si simpla.

Prin functiile sale, consumul redus de energie, utilizarea usoara si capacitatea de a raci eficient temperatura din incaperea in care este amplasat, aparatul de aer conditionat Samsung AR12 HSSFAWKNEU Digital Inverter  este un produs bun, care alunga temperaturile prea inalte, din zilele toride de vara.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply