Samsung DW60M5040BB/LE – masina de spalat moderna si foarte spatioasa, cu uscator incorporat!

 Preţ Samsung DW60M5040BB/LE

Fie pentru utilizarea casnica sau cea comerciala (restaurant, etc.), acest review va fi dedicat modelului Samsung DW60M5040BB/LE, o noua masina de spalat vase incorporabila cu capacitate mare, uscator incorporat si cateva optiuni/programe, pe care o recomandam in special pentru cuplurile tinere si familiile numeroase. Aceasta este disponibila in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce acesta va ofera deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review Samsung DW60M5040BB/LE

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase incorporabila Samsung va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronica (cu un afisaj digital Ice Blue si butoane tactile ascunse), care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta are dimensiunile normale de 80,5 x 59,6 x 55,8 centimetri, o greutate de aproximativ 37,5 kilograme si un nivel de zgomot de maxim 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu suport pentru tacamuri).

Noua masina de spalat vase Samsung DW60M5040BB/LE are clasa energetica A+ si clasa de eficienta la  spalare/uscare A, pentru un consum anual de energie estimat la 295 kWh/an si de 1,03 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 3360 de litri/an si de 12 litri/ciclu. Aceasta dispune de un sistem de uscare incorporat, o optiune de incarcare la jumatate/pornire intarziata, 5 programe prestabilite de spalare si de o capacitate foarte mare de 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate de fiecare data, cu un minim de efort si un consum ok de energie/apa.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Samsung include programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Eco/Rapid pentru vasele usor murdare, dar si programul Pahare pentru spalarea delicata a vaselor din sticla. Aceasta mai include o optiune de incarcare la jumatate/pornire intarziata pentru a spala o cantitate buna de vase/a incepe ciclu de spalare la ora prestabilita, optiunea Hygiene pentru a igieniza vasele, tacamurile si ustensilele de bucatarie, precum si optiunea Express Wash pentru un ciclu complet al masinii de spalat de 60 minute.

Samsung DW60M5040BB/LE

13 seturi, 5 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5040BB/LE este alegerea ideala pentru cei care isi doresc o masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi, cu o capacitate foarte mare de spalare/uscare, la un pret destul de ok. Asadar, masina de spalat Samsung poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare/uscare, fara a a produce mult zgomot sau a consuma prea multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT