Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inox – super calitate

Pentru a va bucura de haine curate, nu trebuie sa utilizati neaparat programe de spalat care sa foloseasca apa calda la o temperatura inalta. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X ne demonstreaza acest lucru, datorita tehnologiei revolutionare Eco Bubble de la Samsung.

Aceasta are rolul de amesteca detergentul cu aer si apa inainte de a incepe ciclul de spalare. In acest mod sunt generate bule de spuma care patrund mai rapid in organism decat detergentul concentrat. Astfel, veti putea spala cu usurinta rufele in apa rece, asa cum este posibil in apa calda, pentru a economisi energie, in timp ce va bucurati de bune rezultate de spalare.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X va ofera aproape tot ce va puteti dori. Este un model cu o incarcare frontala, afisaj LED si o capacitate de incarcare de 8 kilograme. De asemenea, se remarca printr-o viteza de centrifugare de 1.400 rotatii pe minut si un consum redus de energie, motiv pentru care este inclusa in clasa de eficienta energetica A+++.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X   

Tamburul masinii de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X dispune de o forma eleganta, care asigura o performanta ridicata de spalare, fara sa afecteze tesaturile. Tesaturile dumneavoastra vor fi spalate cu atentie.

Atunci cand sunteti grabiti va puteti bucura pe deplin de programul cu spalare rapida, care va permite sa spalati o incarcatura completa in doar 15 minute. Daca spalati mai multe incarcaturi una dupa alta, nu mai este nevoie sa modificati setarile si sa reprogramati de fiecare data ciclul de spalare, datorita functiei Memo Ultimul Program. Aceasta memoreaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita.

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Cele 15 programe de spalare ale masinii Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X acopera toate necesitatile rufelor dumneavoastra. Asadar, dispune de programe pentru jeans, bumbac, sintetice, lana sau pentru spalare manuala si pentru haine usor de calcat. Sunt nelipsite programele anti pete, Baby Care, Intensiv, Culori Inchise, Super Eco sau Clatire si Centrifugare.

Functia de autodiagnosticare a masinii este deosebit de utila, insa sunt folositoare si sistemele de detectare a spumei si de siguranta impotriva copiilor. Astfel, masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este un model performant, conceput special pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra. Cu aceasta masina veti avea mereu haine curate, in timp ce economisiti apa si energie electrica. In plus, este un model elegant, disponibil in nuanta argintie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT