REVIEW: Samsung HT-J4500 cu Blu-ray pentru filme de mare calitate 3D!

Preț Samsung HT-J4500

Versatilul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500 este un sistem inteligent care oferă conectivitate wireless, conținut de streaming și sunet puternic surround multi-canal. Acest sistem are o putere totală de 500 de wați și este format dintr-un Blu-ray 3D și amplificator, două difuzoare frontale, două boxe surround, un difuzor central și un subwoofer pasiv. În plus, față de Blu-ray standard, Samsung HT-J4500 acceptă discuri blu-ray 3D și upscaling DVD. Având conectivitate Ethernert poți transmite în flux, conținut DLNA în rețea și poți explora Opera TV. Odată conectat, Opera oferă acces la streaming video, streaming de muzică, jocuri și aplicații în rețelele sociale.

Deși are un preț destul de mic, sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500 beneficiază acum și de o reducere de 16%. Pentru persoanele fizice, garanția care este inclusă în preț, este de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere contra cost.

 Review Samsung HT-J4500

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500 transformă televizorul într-un centru de divertisment online cu sunet surround digital. Tehnologia Blu-ray inteligent îți oferă acces la site-uri web, video și la Opera TV, alegând dintre sutele de aplicații. Pune-te în centrul acțiunii cu filmele de pe Blu-ray 3D și DVD-uri la o calitate a imaginii clare HD.  Mai mult decât atât, poți experimenta cinematograful acasă, asociind Blu-ray 3D Samsung cu TV-ul și ochelarii 3D activi, pentru a vizualiza conținut 3D în modul în care acesta a fost menit să fie văzut. De asemenea, Samsung HT-J4500 îți oferă videoclipuri  2D cu imagini Full HD. ConnectShare Movie este foarte convenabil, deoarece îți permite să vizualizezi pe televizorul cu ecran mare, orice conținut multimedia stocat pe telefon, pe aparatul de fotografiat digital, pe camera video sau pe computer. Redă muzică direct prin boxele sistemului de divertisment Home Cinema. Evaluează cât de convenabil și de confortabil este să vizualizezi orice conținut în camera de zi proprie,  pe ecranul unui televizor mare.

Sunet

Dolby Digital Plus cu DTS sunet și audio Dolby True HD oferă un sunet surround bogat și de o claritate sporită. Bucură-te de toate discurile Blu-ray și HD, grație sunetului clar audio Dolby Digital Plus. DTS Surround oferă o experiență optimizată a sunetului surround, cu răspuns îmbunătățit de bas, un dialog clar și niveluri consistente de volum.Tehnologia proprie a amplificatorului digital Crystalk Amplifier Plus, adaugă un sunet de înaltă calitate pentru imaginile 3D HD. Această tehnologie inovatoare, procesează sunetul, reducând de două ori distorsiunile pentru a crea un  sunet pur de o calitate excelentă.

Conectivitate

Bluetooth-ul integrat îți permite să redai în flux wireless, muzică de pe smartphone sau tabletă. Un port HDMI îți oferă posibilitatea de a conecta sistemul la un dispozitiv extern. Portul HDMI suportă de asemenea, formate de înaltă rezoluție, cum ar fi canalele Dolby True HD și DTS HD, intrări audio analogice optice, ce permit conectarea surselor audio externe. Există chiar și un port USB pentru surse audio suplimentare și pentru a descărca piese de pe CD pe o unitate opțională USB. Cu tuner FM încorporat ai posibilitatea să asculți gratuit programe radio.

Design

Toate dispozitivele sistemului Samsung HT-J4500 au același finisaj negru strălucitor, având formele dreptunghiulare. Sistemul este realizat într-un design compact, foarte modern și elegant. Are o construcție ușoară și dă un aspect inovator încăperii. La fel ca și difuzoarele, Blu-ray-ul are un finisaj atractiv de culoare neagră, având colțurile curbate și un rând de controale sensibile la atingere, pe partea din față.

 Părerea noastră despre produs

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500 reprezintă cea mai bună metodă de divertisment. Acesta dispune de un sistem de sunet pe 5.1 canale, cu o putere totală de 500 de wați. În timpul redării pieselor muzicale îți sunt garantate cele mai spectaculoase sunete. Modelul Samsung HT-J4500 are un design de culoare neagră, suport DLNA pentru redarea tuturor fișierelor multimedia direct de pe alte dispozitive. Formatul 3D Full HD îți oferă o experiență video de neuitat. Pentru iubitorii de muzică și radio FM, există funcția Karaoke, cu posibilitate de a conecta două microfoane. Funcția CD Multiplicare, îți permite să înregistrezi piese audio de pe un CD pe un stik USB.

Samsung HT-J4500

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500

 – Părerea clienților –

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500  este optimizat pentru frecvențe audio bas. Puterea sunetului de frecvență joasă rămâne aceeași, însă sunt elaborate și îmbunătățite cele mai fine nuanțe de sunet. Difuzoarele sunt puternice și cu sunete bogate ridicând ștacheta nivelului de calitate.

Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J4500 este un sistem de mare calitate audio și video pentru acasă. Sunetele sunt egalizate și adaptate în mod automat pentru diferite canale. Mă pot bucura de divertisment vizionând spectacole, filme și meciuri sportive constant. Nu trebuie să mai apăs pe butoanele de control a volumului, de pe telecomandă, pentru că acestea se fac automat. Excelent!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT