REVIEW: Samsung HT-J4530 cu Blu Ray 3D – Compact și potrivit pentru camera de zi!

Preț Samsung HT-J4530

Cu 5 difuzoare și un sistem de sunet surround puternic, Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D, te pune în centrul acțiunii. Două dintre cele cinci difuzoare sunt de dimensiuni mici, discrete, dar foarte puternice. Difuzoarele înalte impozante, sunt destinate amplasării pe podea, au un finisaj fin și oferă o experiență de sunet surround. Pe televizor, 3D te aduce la viață cu bogăția de culori profunde, vibrante, cu detalii incredibile și mișcări frumoase, line. Ai posibilitatea să faci upgrade DVD la o calitate aproape HD, profitând la maxim de tot ceea ce vezi.

Prețul unui astfel de sistem Home Cinema, este mai mult decât convenabil, iar dacă te-ai hotărât să îl cumperi, ar trebui să te grăbești deoarece stocul este limitat.

 Review Samsung HT-J4530

Cu sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D, ai acces mare la conținutul de pe internet, direct pe ecranul televizorului, accesând caracteristica Smart Hub. Fluxurile de conținut online se realizează prin conexiunea de bandă largă, inclusiv cu servicii de televiziune locală, rețele sociale și video la cerere, prin intermediul Netflix, care implică în prealabil un abonament. Conectând telefonul mobil sau tableta la sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, te poți bucura de cele mai bune melodii. Ascultă muzica instantaneu, utilizând tehnologia Bluetooth, fără cabluri, activând sistemul de pe telefon. Sistemul 5.1 Home Cinema are o putere totală de 500 de wați. Mediile de redare sunt de CD, DVD, Blu-ray Disc, pe un număr de 10 formate.

Sunet

Sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D emite sunete destul de puternice, datorită tehnologiilor Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS Digital Surround, DTS 96/24, DTS-HD Master Audio. Mai mult decât atât sistemul dispune de 15 canale radio presetate, un tuner radio FM, RDS. Chiar dacă puterea totală a sonorului este de doar 500 de wați, sunetul este emis puternic, învăluindu-te din toate părțile. Cu cinci difuzoare în total, te poți bucura de sunet cu adevărat captivant.  Combinarea a două difuzoare discrete, două difuzoare înalte și un subwoofer, îți oferă posibilitatea de a vedea filmele altfel decât le-ai văzut până acum.

Conectivitate

Datorită tehnologiei inteligente aplicată pe sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D, poți accesa Netflix, aplicațiile media și toate serviciile online preferate. Samsung HT-J4530 îți oferă viteze de transfer îmbunătățite, conectându-te la dispozitive externe. Lasă sunetul surround, stil cinema să îmbunătățească calitatea imaginii folosind sistemul inteligent Blu-ray 3D, care este integrat.

Design

Caracteristica cheie a sistemului Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D, este utilizarea dispozitivelor compacte cu finisaje fine, ce se potrivesc perfect în camera de zi. Spre deosebire de difuzoarele impozante, boxele mici sunt drăguțe și discrete și pot fi așezate elegant pe mobilier sau pe rafturi, fără a atrage o atenție prea mare asupra lor.

 Părerea noastră despre produs

Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D îți oferă cel mai bun divertisment. Cu catch-up și servicii de streaming la cerere, nu vei pierde niciodată emisiunile TV preferate și poți experimenta conținutul inteligent cum ar fi navigarea pe web, aplicații TV și jocuri prin simpla apăsare a unui buton. Te poți bucura de calitatea incredibilă a imaginii cu Blu-ray 3D, care furnizează imagini clare. Cu Upscaling HD de asemeni, poți viziona DVD-uri vechi, cu o calitate apropiată de HD. Recomandarea noastră este aceea de a nu rata această ocazie. 

Samsung HT-J4530

Blu Ray, 5.1, 3D, 500W

 – Părerea clienților –

Acum profit la maxim de divertismentul de acasă, oferit de sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D. Cele cinci boxe și subwoofer-ul, oferă o experiență uimitoare a sunetului surround. Designul este destul de elegant și oferă multe posibilități de amplasare.

Cu sistemul Home Cinema Samsung HT-J4530, Blu Ray, 5.1, 3D poți descărca aplicații pentru TV folosind Netflix-ul dacă ești abonat. Dacă nu, poți folosi sistemele inteligente externe, pentru a asculta muzica preferată la o calitate excepțională. Cu Blu-ray 3D integrat pot vedea chiar și filmele de pe DVD-urile vechi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT