REVIEW: Samsung HT-J7500W cu Blu-ray 3D – perfect adaptat pentru living-ul tău!

Preț Samsung HT-J7500W

Descoperă noul sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7500W care îți poate oferi mai multe posibilități decât sistemul Home Cinema standard. Poți vedea o mulțime de filme de pe DVD-urile vechi, la o calitate îmbunătățită HD, cu ajutorul Blu-ray 3D. Imaginile filmelor îți sunt oferite la o rezoluție mult mai mare, tridimensională, având un sunet de înaltă calitate. Un difuzor central și un subwoofer, alături de cele patru difuzoare pot fi amplasate oriunde în casa ta.

Acum poți profita de prețul la reducere, pentru a te bucura de acest sistem Home Cinema în propria ta casă.

 Review Samsung HT-J7500W

Sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7500W îți oferă calitate digitală originală, fiind sprijinit de mai multe formate audio. Tehnologia Crystal Amplifier Plus de la Samsung, permite eliberarea sunetelor incredibil de pure, folosind toate posibilitățile semnalului digital. Îți sunt oferite canale separate pentru selectarea atât a sunetului cât și a imaginilor, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele îți va oferi cea mai bună calitate.

Alege dintre setările de sunet, cum ar fi Standard, Muzică, Cinema, Voce clară- punând accentul pe dialog și voce, Amplify – care subliniază înalta frecvență, Stadion – pentru cele mai bune evenimente sportive. Mai poți vedea imagini uimitoare la calitatea Full HD și te poți bucura cu familia de cele mai noi filme 3D. Vei avea nevoie de un televizor, ochelari 3D și un program cu conținut 3D.

Sunet

Sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7500W emite sunete foarte puternice, datorită puterii totale a sunetului de 1000 de wați. Mai mult decât atât sistemul dispune de funcții speciale 3D și Smart, precum și de nenumărate caracteristici speciale. Canalele radio presetate sunt în număr de 15, cu 8 decodori de sunet.  Cu un număr de 7 dispozitive,  te poți bucura de calitatea sunetului Dolby Digital surround.

Conectivitate

Cu built în Wi-Fi ai nevoie doar să conectezi la sistemul Home Cinema la rețeaua de acasă pentru a te bucura de o gamă largă de servicii de mare popularitate. Poți fi încântat de cele mai bune site-uri care oferă filme, imagini, divertisment și alte tipuri de conținut online,  direct pe ecranul televizorului. Protocolul DLNA îți permite să redai fișiere de muzică, clipuri video și fotografii stocate pe sistemul Home Cinema. Pentru a utiliza DLNA trebuie să folosești rețeaua Wi-Fi și te vei bucura de divertisment la domiciliu. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth te poți conecta fără fir la telefonul mobil inteligent sai la tabletă pentru a asculta melodiile preferate. Cei mai mulți conectori sunt situați pe subwoofer.  În plus, față de conectorul pentru  player-ul Blu-ray, pe panoul din spate se află conexiunea LAN și două porturi HDMI. 

Design

Sistemul Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7500W este un sistem de înaltă calitate, care are un design caracteristic binecunoscutului producător. Produsul subliniază personalitatea și se poate spune că nu are nimic de ascuns, ci reflectă aspirațiile producătorului. Niciodată până acum nu ai putut experimenta confortul și plăcerea de a utiliza cinematograful acasă.

 Părerea noastră despre produs

Samsung HT-J7500W este un sistem Home Cinema cu suport pentru Blu-ray 3D, construit pe 5.1 – adică cinci boxe satelit și un subwoofer. Puterea fiecărei boxe este de 133 wați, iar cea a subwoofer-ului este de 150 de wați. Ca de obicei, Samsung a realizat un design de calitate Home Cinema, creând sistemul sub diferite dimensiuni și forme.  Discurile pentru Blu-ray 3D sunt plasate într-o consolă separată, care în același timp este utilizat pentru a controla dispozitivul. Samsung HT-J7500W este potrivit pentru muzica ritmată, iar scopul final al acestuia este de a reda o coloană sonoră de înaltă calitate, atât filmelor cât și emisiunilor sportive sau de divertisment.

Samsung HT-J7500W

1000W, Negru

 – Părerea clienților –

Sistemul Home Cinema 5.1, 3D Samsung HT-J7500W este frumos, perfect și creat pentru plasmă. Îți poate reda filme 3D, cu ajutorul dispozitivului Blu-ray. Despre sunet și imagini se poate spune că oferă cea mai bună calitate. Îl recomand cu toată încrederea

Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-Ray Samsung HT-J7500W are aproape toate calitățile unui lider. Prețul său este destul de accesibil, pentru a-l aduce în casa ta. Având în vedere designul frumos și setul de caracteristici excelente, acesta poate fi recomandat în special cinefililor. Desigur există un suport complet pentru pachetul Smart TV, inclusiv suport DLNA, browser și acces la aplicații Apps.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT