Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW, HD Ready – redă imaginile senzaţional

Preţ Samsung LT24E310EW

Cu Samsung LT 24E310EW cu funcţia de monitor te bucuri de flexibilitatea imaginii HD Ready cu multe funcţii şi conexiuni. Acesta funcţionează ca un ecran cu performanţa de top Y, sau ca un TV cu capacitatea de a schimba cu uşurinţă operaţiunea de la unul la altul, în funcţie de necesităţi. Poţi utiliza de asemenea, ambele funcţii în acelaşi timp, deoarece potenţialul afişajului pe ecran divizat, facilitează un multitasking eficient.  Preţul acestuia este foarte mic iar produsul poate fi cumpărat foarte uşor de pe platforma magazinului online.

Aspect Samsung LT24E310EW

Pentru aspect, Samsung a folosit o carcasă de culoare neagră cu finisaje fine, model slim şi având o ramă ceva mai groasă care încadrează un ecran cu imagini foarte clare şi în culori senzaţionale. Pe marginea de la bază este inscripţionat logo-ul Samsung, iar pentru sprijin acesta a fost dotat cu un suport foarte puternic şi rezistent ce este dispus pe mijlocul carcasei. Dimensiunile sale fără stand sunt de 561.1 x 340 x 52.3 mm iar cele cu stand compatibil VESA 75 x 75, de 561.1 x 376.1 x 123.3 mm. Poate fi dispus pe un perete sau poate fi aşezat pe o comodă. Indiferent de varianta aleasă acesta va da încăperii un aspect frumos şi modern.

Caracteristici Samsung LT24E310EW

Spre deosebire de ecranele convenţionale, Samsung LT24E310EW are unghiuri largi de vizualizare, acestea fiind de 178 grade atât pe verticală cât şi pe orizontală, acest lucru datorându-se panoului PLS care oferă o claritate absolută. Diagonala ecranului fiind de 59 cm, îl face ideal pentru camerele relativ mici, cu spaţiu limitat. Este oferită o reprezentare perfectă a culorilor, iar acest lucru de datorează ecranului LED. Rezoluţia de 1366 x 768 pixeli este desemnată ca fiind HD Ready, iar nivelul de analiză este capabil să ofere o calitate excelentă a imaginii.

Timpul de răspuns al acestuia este mic, acesta fiind de 8 ms, ideal pentru jocuri şi redare video, fără cea mai mică suspiciune de distorsiune a imaginii sau de deviere a culorii.Combinând conţinutul de pe dispozitivele TV, PC şi audio, tehnologia PIP oferă o modalitate mai eficientă de a lucra şi în acelaşi timp de a avea un stil de viaţă mai confortabil, trecând la un nou nivel prin editarea documentelor în timp ce te uiţi la TV. Sistemul audio este Stereo având integrate caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus şi DTS, ce dau o ieşire a sunetului de 5 W pentru fiecare dintre cele două difuzoare.

Contrastul dinamic Mega Contrast oferă o luminozitate de 250 cd/mp, cu un contrast nativ de 30001, în aspect de imagine 16:9.  Samsung LT24E310EW deţine caracteristica superioară de imagine Digital Clean View care filtrează şi purifică semnalul din fundal, eliminând zgomotul şi îmbunătăţind calitatea imaginii. Tunerul digital DVB-C / DVB-T2 cu caracteristica Player multimedia integrat deţine o intrare pentru antenă şi una pentru redare video. Conexiunile la reţea se fac prin  RF In,  YPbPr şi CI Slot având o multitudine de conectori.

Samsung LT24E310EW

59 cm, HD Ready

Review Samsung LT24E310EW

Samsung LT24E310EW este un televizor de tip LED ce face parte din gama 2016 şi poţi utiliza calculatorul pentru a vedea programul TV preferat sau poţi exercita capacitatea mai multor sarcini pentru utilizarea ambelor funcţii simultan. Mai mult decât atât acesta este dotat cu multiple opţiuni pentru conectivitate, indiferent de ce anume ai nevoie, pentru a te bucura din plin de toate materialele de divertisment şi multimedia. Televizotul deşi nu este un Smart TV oferă posibilităţi multiple de utilizare şi este recomadat tuturor celor ce îşi doresc un televizor performant.

Pro: funcţie de monitor, Dolby Digital Plus

Contra: nu este Full HD

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT