Samsung RB29FERNDSA – Combina frigorifica inteligenta cu 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Daca aveti nevoie de o combina frigorifica incapatoare, modelul Samsung RB29FERNDSA poate fi exact aparatul frigorific potrivit pentru dumneavoastra. Este un model modern, cu un volum net al frigiderului de 192 de litri si un volum net al congelatorului de 98 de litri, inclus in clasa A+ de eficienta energetica, cu un consum de 272 kWh/an.

Atunci cand doriti sa congelati rapid alimentele, puteti utiliza functia de congelare rapida. Sistemul de avertizare usa deschisa va atentioneaza de fiecare data cand tineti usa frigiderului deschisa pentru prea mult timp sau nu o inchideti ermetic.

Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa, cat si de un compartiment pentru fructe si legume. Raftul cu glisare usoara este construit pe balamale, pentru a beneficia de acces usor chiar si la alimentele pozitionate in spatele frigiderului. Iluminarea interioara oferita de LED-ul din partea superioara va asigura o vizibilitate crescuta in interiorul aparatului frigorific, iar raftul adanc pentru recipientele cu bauturi este deosebit de incapator chiar si pentru recipientele mai voluminoase.

Samsung RB29FERNDSA

Congelatorul este echipat cu 3 compartimente pentru racire si este suficient de incapator, avand o capacitate de congelare de 12kg/24h. Atat in frigider, cat si in congelator, va puteti organiza cu usurinta alimentele intr-o maniera eficienta. Compresorul cu inversor digital va asigura mentinerea unei temperaturi optime, un consum redus de energie, impreuna cu un zgomot redus, de 39dB, cat si o durata prelungita de viata, avand o garantie de 1 deceniu.

Datorita tehnologiei No Frost, combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA mentine temperatura constanta si impiedica formarea zapezii si a ghetii, pentru a nu mai fi nevoiti sa dezghetati manual frigiderul. In ceea ce priveste designul, acesta este un aparat frigorific din inox, cu un aspect elegant si atragator, care va infrumuseta propria bucatarie.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Samsung RB29FERNDSA

290 l, Clasa A+, Full No Frost

In plus, garantia de 10 ani va asigura ca pentru o perioada de cel putin un deceniu nu veti avea probleme cu acest frigider, astfel incat achizitionarea sa va fi o investie inteligenta, de care va puteti bucura ani de zile. Asadar, daca va doriti un aparat frigorific performant, modelul Samsung RB29FERNDSA poate fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Printre atuurile sale se afla volumul generos, consumul redus de energie, designul placut, tehnologia No Frost, compresorul cu inversor digital, compartimentarea inteligenta si sistemul Multiflow. Toate acestea situteaza combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA printre cele mai bune modele pe care le puteti achizitiona.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT