REVIEW: Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF – Cu Modul de vacanță pentru economisirea energiei electrice!

Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF

Combina frigorifică Samsung RB30J3100SA/EF are capacitatea de a păstra alimentele și băuturile la rece, pentru o familie cu 3-4 membri. Frigiderul cu volumul de 213 litri permite amplasarea recipientelor cu mâncare pe patru rafturi, iar sertarul de legume și fructe este suficient de încăpător pentru a păstra fructele și legumele în stare proaspătă. Rafturile sunt reglabile, astfel încât se pot adapta cu ușurință la nevoile utilizatorului. Cât despre congelator, acesta este suficient de încăpător pentru a păstra o cantitate suficientă de alimente o perioadă lungă de timp.

Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, 311 l, No Frost, Clasa A+, H 178 cm, Metal Graphite

Combina frigorifică Samsung RB30J3100SA/EF este dotată cu sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât și pentru congelator. În congelatorul cu volumul de 98 de litri și trei compartimente de depozitare a alimentelor, se poate depozitate o cantitate de alimente destul de mare. Dezghețarea ambelor compartimente de face în sistem automat, ceea ce înseamnă o muncă în minus pentru gospodine.

Temperatura combinei frigorifice poate fi setată în mod independent, atât pentru frigider cât și pentru congelator. În cazul în care vrei să pleci în vacanță, combina poate fi setată pe ”mod vacanță” economisind energia electrică. Congelatorul poate congela o capacitate de 12 kg de alimente în 24 de ore. Samsung RB30J3100SA/EF este dotat cu un singur compresor Digital Inverter, având sistem de răcire All-Around Cooling și clasa climatică SN-N-ST. Fără curent electric, aceasta are o autonomie de 20 de ore. Combina frigorifică face parte din clasa de eficiență energetică A+, oferind un consum redus de energie electrică.

Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta fiind de doar 39 dB. La interior frigiderul prezintă sistem de iluminare cu LED-uri și termostat reglabil pentru fiecare parte a combinei frigorifice. Carcasa este realizată din inox iar designul este realizat în culoarea Metal Graphite, având dispus pe el în partea de sus logo-ul Samsung, iar în partea de jos a frigiderului inscripția Digital Inverter. Dispusă în bucătărie, această combină frigorifică reușește să realizeze o bucătărie modernă și destul de elegantă.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 213
  • Volum net congelator (l): 98
  • Volum net total (l): 311
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat

Preț Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF

Prețul combinei frigorifice Samsung RB33J3200SA/EF nu este atât de mare precum s-ar crede. Raportul dintre preț și calitate este excelent, singurul inconvenient fiind acela că nu deține sistem de alarmă pentru ușă deschisă. Produsul poate fi cumpărat acum, cu prețul la reducere, de pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online.

Samsung RB30J3100SA/EF

311 l, No Frost, Clasa A+

 Părerea noastră

Combina frigorifică Samsung RB33J3200SA/EF este elegantă și funcționează perfect. rafturile sunt adânci și foarte încăpătoare. Nivelul de zgomot este atât de redus încât poate fi amplasat chiar și lângă ușa dormitorului, deoarece nu va fi niciodată auzit. Datorită tehnologiilor integrate, putem spune că este totuși o combină frigorifică inteligentă. Sistemul de dezghețare se face automat, ceea ce înseamnă că nu se acționează absolut deloc manual. Ușile sunt reversibile, astfel încât acesta poate fi amplasat oricum, iar mânerele sunt încorporate.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT