Samsung RB31FERNDEF – vezi si resigilate pentru acest model

Nu exista nimic din ce v-ati putea dori de la o combina frigorifica si modelul Samsung RB31FERNDEF nu va poate oferi. Se remarca printr-un design modern placut si performante bune de racire, dar si printr-un consum redus de energie. Congelatorul este situat in partea de jos a frigiderului si dispune de raft cu glisare si compartiment cu deschidere completa, pentru a depozita cu usurinta alimentele.

Daca alte frigidere dispun de conversoare cu 2 comenzi, acesta este echipat cu un compresor cu inversor digital Samsung, care efectueaza cinci cicluri pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de utilizare si mentine constanta temperatura, in timp ce va ajuta sa economsiti energie si produce putin zgomot. In plus, va ofera o garantie de 10 ani, pentru a avea certitudinea ca veti putea utiliza eficient aceasta combina frigorifica pentru cel putin un deceniu.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung RB31FERNDEF  

Sunt neplacutele momentele cand avem musafiri, dar nu dispunem de suficient spatiu in frigider pentru a raci cat mai multe bauturi. Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF dispune de un raft mare mai adanc decat in cazul altor frigidere, pentru a va permite sa pastrati la rece recipientele cu bauturile preferate. Pentru racirea dozelor sau a sticlelor cu suc, dispune de 2 rafturi suficient de incapatoare.

Samsung RB31FERNDEF

LED-ul din partea superioara a acestei combine frigorifice lumineaza foarte bine interiorul frigiderului, iar raftul cu glisare are rolul de a va permite sa navigati cu usurinta printre alimentele, pentru a avea acces rapid chiar si la produsele alimentare situate in spatele frigiderului.

Culoarea combinei frigorifice Samsung RB31FERNDEF este bej. Chiar daca pare putin neobisnuit, este un electrocasnic ideal pentru bucatariile in tonuri de bej/maro si nu numai, care va oferi un plus de lumina incaperii. Fiind inclus in clasa A+ de eficienta energetica, are un consum de 299 kWh/an, cu un volum net al frigiderului de 212 litri si un volum net al congelatorului de 98 de litri.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Este nelipsit sistemul de avertizare pentru usa deschisa, sistemul Multiflow, suportul pentru oua si tava pentru gheata. Pe usa frigiderului se pot observa 4 suporturi, care va ajuta sa depozitati diferite produse, iar compartimentul pentru fructe si legume mentine proaspete fructele, verdeturile si legumele preferate.

Datorita faptului ca este o combina frigorifica bej, bucataria dumneavoastra va iesi din anonimat, pentru un aspect modern deosebit de placut. Bineinteles, designul nu este singurul atu al acestui aparat frigorific, deoarece asigura o performanta crescuta de racire.

Comentarii

Leave a reply

Review IT