REVIEW: Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF – Cu design Metal Graphite pentru o bucătărie impecabilă!

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF

Noua combină frigorifică, Samsung RB33J3200SA/EF are un design atrăgător, un aspect flexibil și oferă o mulțime de spațiu. Frigiderul are un volum de 230 de litri, iar congelatorul un volum de 98 de litri. În plus, această combină frigorifică, are cel mai eficient posibil consum de energie electrică. Pentru că ceea ce utilizezi cel mai mult, adică alimentele pe care le consumi zilnic și băuturile sunt accesate cel mai des, frigiderul a fost amplasat în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos.

Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF, 328l, Clasa A+, H 185cm, Metal Graphite

Combina frigorifică Samsung RB33J3200SA/EF are o înălțime de 185 cm și o capacitate de 328 litri. Spațioasă, cu rafturile aranjate în mod flexibil și având un sertar suplimentar Crisper în partea de sus, poți depozita carnea în deplină siguranță. În funcție de felul tău de a fi, dreptaci sau stângaci, poți monta ușile combinei frigorifice, deoarece aceste uși sunt reversibile.  Frigiderul este dotat cu 4 rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume și fructe.

Sistemul de răcire All-around, oferă o răcire rapidă și uniformă în tot frigiderul. Acest sistem menține temperatura constantă tot timpul. Iluminarea cu LED-uri oferă o vizibilitate eficientă, iar clasa de eficiență energetică A+ oferă un consum redus și eficient de energie electrică. În cazul în care frigiderul conține prea mult condens, în mod obișnuit poate provoca gheață. Însă, Samsung RB33J3200SA/EF este echipat cu sistemul Multiflow, care oferă un flux de aer fără condens, atât în frigider cât și în congelator. Decongelarea frigiderului se face în sistem automat, doar atunci când acesta simte nevoia.

Congelatorul este dotat cu un număr de trei compartimente spațioase, având o capacitate de congelare de 12 kg de alimente în 24 de ore. Decongelarea se face în sistem automat, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu trebuie să intervină cu nimic. Dotat cu funcția de super-congelare, acesta poate răci într-un timp foarte scurt alimentele.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 230
  • Volum net congelator (l): 98
  • Volum net total (l): 328
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Funcții și siguranță: super-congelare.

Preț Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF

Prețul combinei frigorifice Samsung RB33J3200SA/EF este ceva mai mare, însă acesta se află acum la reducere. Chiar dacă combina frigorifică oferă caracteristici tehnologice performante, acestea nu sunt tocmai noi, ci sunt implementate de câțiva ani. Raportul dintre preț și calitate nu este tocmai bun, deoarece la acest preț se găsesc produse din aceeași categorie, care oferă tehnologie de ultimă generație și performanțe mult mai mari.

Samsung RB33J3200SA/EF

328l, Clasa A+, H 185cm

 Părerea noastră

Combina frigorifică Samsung RB33J3200SA/EF este destul de performantă, fiind dotată cu tehnologia No Frost și funcția de super-congelare. Această combină frigorifică oferă un consum de energie foarte redus, datorită clasei de eficiență A+ și a tehnologiilor integrate. În frigider, spațiile de depozitare sunt destul de mari, mai ales că este dotat și cu un sertar Crisper de mari dimensiuni, iar în congelator se poate depozita o cantitate destul de mare de alimente și mai mult decât atât, deține și funcția de super-congelare, cu care se pot congela alimentele foarte rapid, pentru a le păstra calitățile nutritive.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT