Samsung RB37J5220SA, 367 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 201 cm, Argintiu – stoc limitat

Pentru a nu fi nevoiti sa mergem in fiecare zi la cumparaturi, avem nevoie de un frigider cat mai incapator, care sa ne permita sa mentinem prospetimea alimentelor preferate. Combina frigorifica Samsung RB37J5220SA se remarca prin aceleasi dimensiuni exterioare pe care le intalniti la alte frigidere, respectiv 201 X 59.5 X 67.5 (I X L X A), dar mult mai mult spatiu in interior. Space Max Technology se evidentiaza printr-un perete foarte subtire, care permite crearea unei capacitati interne mai mari, fara sa consumati mai multa energie.

Datorita sistemului de racire “All-Around Cooling”, este racit spatiul din interior in mod uniform, pentru a se mentine o temperatura constanta. Daca doriti sa pastrati proaspete carnea sau pestele, dispune de compartimentul Fresh, cu un design deosebit de util pentru a mentine temperatura optima si a pastra gustul alimentelor.

Cele 4 cosuri reglabile ale combinei frigorifice Samsung RB37J5220SA va ajuta sa organizati si sa depozitati usor alimentele, iar in congelator puteti beneficia de deplin de cutia cu deschidere completa, care usureaza organizarea si accesarea produselor alimentare.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung RB37J5220SA   

De asemenea, aceasta combina frigorifica dispune de iluminare cu leduri, care nu afecteaza capacitatea de racire. Compresorul cu invertor digital controleaza automat propria viteza in 7 trepte, in functie de necesarul de racire, pentru a utiliza mai putina energie, dar si pentru a asigura o functionare pe o perioada indelungata si a reduce zgomotul de uzura.

Combina frigorifica Samsung RB37J5220SA, 367 l, Clasa A+, No Frost, Display, H 201 cm, Argintiu

Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt al frigiderului. Astfel, puteti uita de dezghetarea obisnuita a frigiderului, deoarece nu mai este necesar. Consumul energetic anual este de 314 kWh si dispune de o autonomie de pana la 18 ore. Sunt nelipsite diferite functii utile, precum functia de vacanta, functia de super-congelare sau sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

Compartimentul pentru frigider dispune de 3 rafturi din sticla, iar cele 6 rafturi de pe usa sunt utile pentru a depozita diferite bauturi si alimente. Congelatorul dispune de 3 compartimente, iar accesoriile incluse cuprind tava pentru gheata, suportul pentru oua si suportul pentru sticle.

Cu un volum net total de 367 litri, combina frigorifica Samsung RB37J5220SA ofera suficient spatiu pentru a depozita alimentele pe care le doriti si va permite sa le organizati cu usurinta intr-un mod cat mai accesibil. De asemenea, este un model care poate fi apreciat si pentru consumul redus de energie, gratie clasei A+ de eficienta energetica din care face parte.

Comentarii

Leave a reply

Review IT