Samsung RT32FARADSP – frigider cu pret rezonabil

Frigiderul Samsung RT32FARADSP poate fi o buna alegere pentru  multi dintre utilizatori, datorita consumului redus de energie, a zgomotului redus pe care il produce pe durata functionarii, dar si a garantiei de 10 ani. Spre deosebire de alte frigidere, care dispun de compresoare conventionale cu doar doua comenzi, de pornire si de oprire, acest model Samsung dispune de un compresor cu inversor digital. Acesta efectueaza 5 cicluri diferite si se remarca printr-o durabilitate crescuta.

In zona de pastrare a prospetimii si a umiditatii de la Samsung va puteti pastra la o temperatura optima fructele si legumele. Datorita garniturii etanse, este impiedicata pierderea umiditatii atunci cand nivelurile de umiditate sunt scazute, iar un orificiu de ventilatie elibereaza surplusul de umiditate, atunci cand acestea sunt prea ridicate.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung RT32FARADSP 

Datorita sistemului de protectie impotriva bacteriilor, frigiderul Samsung RT32FARADSP distruge germenii si dezodorizeaza aerul, pentru a inlatura mirosurile neplacute. Astfel, puteti avea siguranta ca alimentele dumneavoastrra vor fi sanatoase, lipsite de bacterii.

Frigider Samsung RT32FARADSP

Volumul net al congelatorului este de 72 de litri, iar frigiderul dispune de un  volum net de 250 de litri. De asemenea, frigiderul este compartimentat in 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa, impreuna cu un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorul dispune de 1 compartiment spatios.

Iluminarea interioara cu LED este extrem de utila, deoarece va ofera o vizibilitate crescuta, pentru a economisi timp si energie de fiecare data cand deschideti usa frigiderului. In ceea ce priveste consumul de energie, acesta este unul redus, datorita careia frigiderul este inclus in clasa A+ de eficienta energetica.

De fiecare data cand doriti sa serviti o bautura rece, dar nu aveti una la indemana, puteti profita de functia de racire rapida, care activeaza si sufla aer rece in frigider, ce atinge temperatura de 1 grad Celsius. In plus, acest frigider va permite sa organizati eficient alimentele, datorita raftului cu glisare usoara Easy Slide. Acesta este construit pe balamele glisante si poate tras cu usurinta de fiecare data cand doriti sa vedeti imediat ce este depozitat in spate.

Gratie consumului redus de energie, a sistemului No Frost si a compartimentarii eficiente, acest frigider este ideal petnru a mentine prospetimea alimentelor si a le pastra calitatile nutritive. In plus, sistemul de protejare impotriva bacteriilor va asigura ca bacteriile vor fi distruse, pentru o igiena corespunzatoare.

La un pret de aproximatigv 2.100 de lei, acest frigider poate reprezenta o buna alegere pentru fiecare bucatarie moderna.

Comentarii

Leave a reply

Review IT