Samsung UE43MU6179 – Smart TV cu ecran 4K de 43 inch si suport continut video HDR!

 Preţ Samsung UE43MU6179

Daca te intereseaza noul televizor LED Smart Samsung UE43MU6179 pentru a va transforma sufrageria ori intreaga locuinta intr-un adevarat centru de divertisment, atunci precizam in primul rand ca acesta se regaseste in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Noul Smart TV Samsung este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale superioare de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce partenerul magazinului online va ofera livrarea gratuita a produsului si deschiderea coletului la livrare.

 Review Samsung UE43MU6179

Noul Smart TV de la Samsung va ofera un design modern si foarte elegant, cu o carcasa ultra-subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si un suport metalic modern de culoare argintiu, care se va remarca cu siguranta in orice tip de decor, integrandu-se perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor incapator. In plus, noul Smart TV Samsung este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 63,7 x 97,5 x 6,2 centimetri, o greutate de aproximativ 9,6 kilograme si un consum la functionare de 140W.

Diagonala mare de 108 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent Samsung este ideala pentru o sufragerie moderna sau un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a afisa o imagine extrem de clara si foarte naturala. Tehnologia HDR va permite sa va bucurati de o adevarata experienta HDR, cu o luminozitate ridicata si umbre foarte detaliate, pentru o imagine 4K reala si o culoare naturala. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 20W, cu tehnologia Dolby Digital Plus si codec DTS, care reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat.

Noul televizor Smart Samsung UE43MU6179 vine prestabilit cu ecranul principal Smart Hub al noului sistem de operare Tizen de la Samsung, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta este prevazut cu un tuner digital DVT-T2CS2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l conecta la PC/consola de gaming si cu un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Samsung UE43MU6179

108 cm, Tizen, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Samsung UE43MU6179 este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un televizor 4K de dimensiuni mari, cu tehnologii superioare de imagine/sunet si functii inteligente de generatie noua, la un pret destul de avantajos. Noul Smart TV din gama 2017 de la Samsung va ofera o experienta exceptionala de vizionare 4K, pe diagonala de 108 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de 20W, dar si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen de la Samsung.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT