Samsung WD90J6410AW/LE – masina de spalat rufe cu motor Digital Inverter si tehnologie Eco Bubble!

Samsung WD90J6410AW/LE este o noua masina de spalat rufe cu uscator de la compania sud-coreeana Samsung Group, ideala atat pentru spalarea excelenta cat si pentru uscarea rapida a hainelor dumneavoastra, fiind disponibila la un pret foarte bun pentru dotarile sale. Aceasta se remarca in principal prin designul modern si foarte elegant, motorul puternic Digital Inverter, tehnologia inovatoare Eco Bubble, tehnologia speciala Air Wash, un numar de 15 programe speciale de spalare, precum si printr-o capacitate foarte buna de spalare/uscare.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Samsung se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba, display-ului de tip LED foarte intuitiv si a hubloului Crystal Blue cu deschidere standard spre stanga. Clasa de eficienta energetica A inregistreaza un consum de energie electrica de doar 6,12 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum de apa de maxim 54 de litri tot pe ciclu de spalare.

PROMOȚIE Samsung Eco Bubble WD90J6410AW/LE, 1400 RPM, 9 KG – verifică preț

Tehnologia inovatoare Eco Bubble permite o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de haine, la temperaturi scazute, oferind astfel posibilitatea de a economisii mai multa energie electrica. Mai exact, noua tehnologie de la Samsung beneficieaza de mai multe bule pentru activarea detergentului, ceea ce asigura o eliminare usoara a murdariei printr-o patrundere rapida a oricarui tip de material, chiar si la un ciclu de spalare cu apa rece de minim 15 grade Celsius.Samsung WD90J6410AW LE

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90J6410AW/LE dispune de o viteza ridicata de spalare de maxim 1400 de rotatii pe minut, un numar de 15 programe speciale de spalare (Rapid, Prespalare, Dezodorizare, Baby care, Bumbac, Lana, Sintetice, etc.), o capacitate generoasa de incarcare de pana la 9 kilograme, precum si de o capacitate foarte buna de uscare de pana la 6 kilograme, pentru o spalare rapida si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Tehnologia speciala Air Wash asigura dezodorizarea si totodata dezinfectarea a tuturor hainelor dumneavoastra, pentru ca acestea sa aiba intotdeauna un miros proaspat si curat, prin intermediul utilizarii exclusive a aerului incalzit, care elimina mirosurile neplacute si bacteriile fara a mai avea nevoie de apa, detergent alte substante chimice. Tehnologia Bubble Soak ofera o inlaturare variata a petelor dificile de pe haine, gratie unei inmuieri foarte bine un bule pentru o inlaturare eficienta a acestora.

Comentarii

Leave a reply

Review IT