Samsung WF60F4E0W0W – masina de spalat ce se poate controla cu telefonul

Gata. V-ati hotarat. Aveti nevoie si trebuie sa achizitionati o noua masina de spalat rufe. Dar pe care sa o alegeti? Exista o sumedenie de modele de masini de spalat pe piata si nu stiti pentru care sa optati. Iata ce trebuie sa faceti.

In primul rand stabiliti un buget in care sa va incadrati si ganditi-va foarte bine ce asteptari aveti de la noua masina de spalat. Ideea principala este ca trebuie sa se incadreze cat mai bine in viata dumneavoastra. Uneori, din dorinta de a cumpara cea mai buna masina de spalat, unii oameni ajung sa cheltuiasca mai mult decat este necesar si in final sa-si dea seama de fapt ca respectiva masina de spalat nu e chiar ce trebuia. Sa exemplific mai bine. Daca nu prea aveti loc si vreti sa o „inghesuiti” pe undeva prin baie, nu cumparati o masina voluminoasa (eventual cu incarcare frontala). Daca o folositi pentru a spala rufele a doua persoane, nu este necesar sa alegeti una cu incarcare prea mare. Daca spalati in fiecare zi, alegeti o masina cu program special de spalare zilnica. Daca aveti un copil mic in casa, optati pentru una mai silentioasa…samd.

  Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat Samsung WF60F4E0W0W  

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W este o masina de spalat slim, ocupa putin spatiu, are o capacitate de incarcare medie, de 6 kg si face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca va ajuta sa tineti in frau facturile de plata la energie. Este o masina foarte fiabila, rezistenta in timp si vine cu o serie de programe si tehnologii moderne, gandite sa va simplifice existenta. Daca pana aici se incadreaza in cerintele dumneavoastra, haideti sa vedem mai bine ce poate face.

Masina-de-spalat-rufe-slim-Samsung-Eco-Bubble-WF60F4E0W0W

WF60F4E0W0W este un model nou si este echipata cu mai multe programe speciale de spalare. Dintre acestea, cele mai utile vor fi programul rapid (de 15 minute), programul Daily Wash de spalare zilnica, pentru hainele de bumbac si sintetice. Sistemul Eco Bubble va asigura ca puteti spala cu apa rece la fel de bine ca si cum ati spala cu apa calda. Petele sunt indepartate mai usor, fara ca dumneavoastra sa depuneti efort suplimentar.

Daca pentru dumneavoastra designul este foarte important, veti fi placut surprins sa aflati ca acest model are o infatisare eleganta si se potriveste frumos intr-o locuinta aranjata cu stil. Partea frontala este putin curbata si afisajul cu touch screen are o frumoasa culoare albastra.

Spuneam ca acest model este foarte fiabil. Are o functie prin care isi curata singur tamburul astfel incat durata sa de viata va fi mai lunga. Apoi, rezistenta este din ceramica si are o acoperire ce minimizeaza depunerile de calcar.

Nu in ultimul rand, pretul redus si cadoul cu care vine insotita Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W s-ar putea sa va convinga sa optati pentru aceasta varianta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT