Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E5U4X/LE, 1400 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Inox – un produs revolutionar

Puteti sa va imaginati ca au existat vremuri cand femeile spalau totul cu mana, pentru ca nu existau masini de spalat? Eu pot sa-mi imaginez acest lucru foarte greu si ma bucur ca azi avem acces la aceste aparate electrocasnice care ne fac viata mai usoara si ne putem bucura de mai mult timp liber.

Vorbind despre masini de spalat, nu putem sa nu ne oprim la , un model care atrage imediat prin designul impecabil si special. Este realizata din inox, face parte din clasa masinilor de spalat cu incarcare frontala si este prevazuta cu un afisaj LCD in partea dreapta superioara. Imi plac foarte mult masinile de spalat din inox pentru ca au un aspect mai ingrijit, se pastreaza mai bine pentru o perioada indelungata si arata impecabile in orice moment in comparatie cu cele albe pe care murdaria se observa mai usor si care tind sa se ingalbeneasca in timp.Masina de spalat rufe Samsung WF70F5E5U4X LE

Samsung WF70F5E5U4X/LE are o capacitate de incarcare de 7 kg, lucru care o recomanda pentru orice familie mica si medie. Datorita functiilor si programelor ultramoderne, specialistii au incadrat aceasta masina in clasa de eficienta A+++.

In ceea ce priveste programele din dotare, Samsung WF70F5E5U4X/LE este echipata cu nu mai putin de 15 programe. Dintre acestea remarcam programul rapid de 15 minute care este extrem de util pentru orice persoana care sa grabeste si vrea sa spele rapid cateva haine inainte de a pleca de acasa. Exista cicluri de spalare speciale si pentru hainele din materiale mai delicate ca bumbac, lana, sintetice. O problema majora atunci cand spalam la masina este riscul ca ele sa iasa la final prea mototolite si sa fie in consecinta foarte greu de calcat. Mie mi s-a intamplat. Dar, Samsung WF70F5E5U4X/LE include un program special prin care hainele vor fi la final mult mai usor de calcat decat in mod obisnuit. In plus, exista si un program de spalare manuala.

Prezentare video:

Daca aveti copil mic veti aprecia cu siguranta programul dedicat hainutelor bebelusului Baby care, prin care rufele vor fi limpezite mult mai bine, astfel incat veti evita riscul ca bebelusul sa dezvolte anumite alergii sau reactii adverse din cauza detergentilor utilizati la spalare.

Avand dimensiuni de 85 x 60 x 55 cm si un consum mediu de 9400 litri de apa pe an, masina de spalat Samsung WF70F5E5U4X/LE este o alegere ideala pentru orice persoana care isi doreste o masina moderna, cu functii complete si la pret foarte avantajos.

Alternative pentru masina de spalat rufe Samsung WF70F5E5U4X/LE:

Specificatii rapide:
Tip produs: Incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A+++
Program rapid (min): 15

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT