Samsung WW10N644RBW/LE

REVIEW – Samsung WW10N644RBW/LE

Samsung WW10N644RBW/LE

Samsung WW10N644RBW/LE este o noua masina de spalat rufe automata de la cunoscutul producator sud-coreean, Samsung, ce ne-a captat atentia prin faptul ca vine cu cele mai noi si inteligente dotari de pe piata, intr-un buget destul de avantajos. Aceasta doreste sa impresioneze, si pe noi a reusit deja sa ne convinga ca merita fiecare banut, prin capacitatea foarte mare de spalare, ciclul de spalare de mai putin de o ora, aplicatia dedicata de management si prin consumul sau scazut de energie, insa si prin alte aspecte importante.

Masina de spalat Samsung este disponibila deja si in oferta celor mai cunoscuti retaileri online de electro-IT din Romania si poate fi achizitionata la un pret avantajos pentru un buget mediu sau nu foarte mare in cazul celor interesati de produs. Totodata, la achizitionarea aparatului electrocasnic, veti beneficia asadar de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare precum si de retur gratuit in termen de 14 zile (unele magazine mari accepta retur si pana la 30 de zile).

 Review Samsung WW10N644RBW/LE

La exterior, avem parte de acelasi design modern tip minimalist si pe masina de spalat rufe tip frontala de la Samsung, intalnit deja pe mai toate modelele sale de zona medie, prin care ofera finisaje bune ce sunt placute la atingere. Carcasa exterioara este una eleganta si complet alba, ecranul digital tip LED suporta controlul tactil, iar usa frontala este una transparenta, cu rama albastra (Crystal Blue) si margine cromata Aceasta cantareste aproximativ 79 de kilograme, are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri si produce un nivel scazut de zgomot ce nu depaseste 73 dB la centrifugare.

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

Clasa energetica A+++, impreuna cu cea de eficienta la stoarcere A, promite un consum optim de resurse la functionare, unde aparatul de la Samsung inregistreaza un consum anual de energie estimat la 142 kWh si necesita o cantitatea anuala de apa estimata la 11000 de litri. In ceea ce priveste caracteristicile sale principale, mentionam viteza maxima de centrifugare de 1400rpm, optiunea de pornire intarziata, compresorul cu invertor, o functie de igienizare cu abur, capacitatea de pana la 10 kg de rufe, un numar de 14 programe de spalare si cele doua tehnologii pe baza de bule de detergent.

Acum, Samsung WW10N644RBW/LE integreaza o aplicatie proprietara de management, Q-rator, prin care vom putea sa controlam aparatul si sa vizionam date importante despre utilizare. Tehnologia Eco Bubble curata delicat si eficient hainele murdare, la o temperatura mai scazuta, in timp ce functia Bubble Soak adauga un ciclu suplimentare de spalare pentru a inlatura petele dificile. In plus, functia Hygiene Steam reprezinta mai exact un ciclu de igienizare cu aburi ce poate elimina o buna parte din bacterii si impiedica, totodata, posibilitatea de a se forma cute pe haine.

 Părerea noastră despre produs

Per total, suntem placuti impresionati de noua masina de spalat rufe Samsung WW10N644RBW/LE, prin simplu fapt ca este complet echipata pentru ziua de astazi si, totodata, se incadreaza intr-un buget destul de avantajos. Aceasta arata foarte bine la exterior, este de la un producator cunoscut in domeniu, are o capacitate mare de incarcare si vine la pachet cu mai multe tehnologii si programe de spalare, astfel ca modelul recent mentionat poate scoate hainele perfect curate si va fi durabila in utilizare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT