Samsung WW12R641U0M/LE

REVIEW – Samsung WW12R641U0M/LE

Samsung WW12R641U0M/LE

In cazul in care aveti o familie mai numeroasa si doriti sa inlocuiti masina de spalat actuala cu una mai incapatoare si mai eficienta energetica, atunci propunerea noastra de astazi o reprezinta modelul Samsung WW12R641U0M/LE. Asadar, aceasta este o noua masina de spalat rufe tip automata de la producatorul cunoscut Samsung, care promite rezultate excelente la o cantitate foarte mare de haine, fara a consuma prea multe resurse la spalare. Acum, ramane sa vedem daca avem sau nu neaparata nevoie de tehnologiile sale avansate in utilizarea casnica de zi cu zi.

Inainte sa incepem prezentarea propriu-zisa a produsului, mentionam faptul ca masina de spalat Samsung este disponibila deja in oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania si necesita o investitie buna raportat la caracteristicile sale importante. In plus, dupa cum ne-am obisnuit si la alte aparate electrocasnice, modelul mai sus mentionat beneficiaza de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen de 14 zile calendaristice (unele magazine mari accepta retur si pana la 30 de zile).

 Review Samsung WW12R641U0M/LE

La exterior, remarcam la noua masina de spalat rufe tip frontala de la Samsung acelasi aspect modern si finisaj premium, cu care producatorul sud-coreean cunoscut ne-a obisnuit deja la modelele sale de zona medie. Carcasa exterioara este una eleganta si normala ca gabarit, de culoare alba, panoul de comanda electronica este format dintr-un ecran digital mare si cateva butoane simple, iar usa frontala este una transparenta, ce integreaza o rama cromata. Aceasta cantareste aproximativ 70 de kilograme, are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri si produce un nivel minim de zgomot ce ajunge pana la 72 dB la centrifugare.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Modelul Samsung WW12R641U0M/LE inregistreaza un consum anual de energie estimat la doar 141 kWh si necesita o cantitate anuala de apa estimata la 11700 de litri, astfel ca modelul recent mentionat a fost incadrat in clasa energetica A+++ si cea de eficienta la stoarcere A. Acum, dintre caracteristicile importante ale aparatului Samsung, mentionam viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, motorul Digital Inverter, optiunea de pornire intarziata, functia Hygiene Steam, tehnologia EcoBubble si Bubble Soak, capacitatea de pana la 12 kg de rufe si cele 14 programe prestabilite de spalare (Bumbac, Rapid, Lenjerie, Lana si altele).

Motorul Digital Inverter se bazeaza pe magneti puternici ce ofera o functionare mai silentioasa si mai eficienta energetica, in comparatie cu modelele cu motor standard, avand si o durabilitate mai buna prin eliminarea periilor. Tehnologia Eco Bubble transforma detergentul in bule pentru a patrunde mai rapid in tesaturi si a elimina mai usor murdarie, iar functia Bubble Soak indeparteaza mai eficient multe dintre tipurile de pete dificile de pe haine. Functia speciala pe baza de abur (Hygiene Steam) asigura un ciclu eficient de igienizare cu aburi ce ajuta, de asemenea, la indepartarea murdariei si, in special, elimina pana la 99,9% dintre bacterii.

 Părerea noastră despre produs

Dupa ce am discutat pe scurt despre caracteristicile sale importante, suntem de parere ca masina de spalat rufe Samsung WW12R641U0M/LE este complet echipata pentru cerintele utilizatorilor de astazi, intr-un buget destul de avantajos pentru capacitatea mare si tehnologiile inteligente. Asadar, modelul recent mentionat ne-a impresionat placut prin raportul sau excelent dintre calitate si pret, de la aspectul exterior si eficienta energetica pana la cantitatea de haine si programele de spalare, totul fiind completat de investitia buna necesara la achizitionarea aparatului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT