Samsung WW70J5345MW/LE – masina de spalat moderna si foarte inteligenta din clasa A+++, la pret avantajos!

 Preţ Samsung WW70J5345MW/LE

Moderna, incapatoare si performanta, astazi va vom prezenta modelul Samsung WW70J5345MW/LE, o noua masina de spalat rufe frontala cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam tuturor celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce dispun de un buget nu foarte mare sau care pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret prea mare.

 Review Samsung WW70J5345MW/LE

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Samsung se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de o usa Crystal Gloss de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). Noua masina de spalat marca Samsung are dimensiunile normale de 85 x 60 x 55 centimetri si o greutate de pana la 64 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 62 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Tehnologia EcoBubble asigura o curatare puternica chiar si la temperaturi scazute, prin transformarea detergentului in bule pentru a patrunde rapid in tesatura si a indeparta usor murdaria, protejand asadar tesatura si economisind energie. Tehnologie Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile, printr-o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele active patrund adanc in tesatura pentru a elimina petele in mod eficient. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simplu de depanare, cu o aplicatie pentru smartphone.

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345MW/LE are o clasa energetica A+++, respectiv clasa de eficienta la spalare A, precum si un consum foarte redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 153 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 7400 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine cele mai bune rezultate la fiecare spalare.

Samsung WW70J5345MW/LE

7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca v-am prezentat pe larg caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe Samsung WW70J5345MW/LE poate asigura o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate la momentul potrivit, fara a afecta tesatura hainelor sau a consuma multe energie/apa la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT