Samsung WW80K7415OW/LE – masina de spalat rufe moderna, performanta si de ultima generatie!

Dotata in principal cu motorul puternic Digital Inverter, tehnologia speciala Eco Bubble si functia unica AddWash, masina de spalat rufe Samsung WW80K7415OW/LE este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat eleganta, performanta si de ultima generatie. Ideala pentru spalarea rapida, eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, aceasta se remarca printr-un raport calitate-pret excelent, fiind disponibila pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale.

Designul unic si modern al masinii de spalat rufe de la Samsung, cu un finisaj special Crystal Blue pentru o eleganta deosebita, va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa in baia sau chiar bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa de culoare alba, un display de tip LED foarte intuitiv, dar si de un hublou transparent cu o latime standard, balama dubla din metal si functia speciala AddWash pentru adaugarea diferitor rufe, chiar si in timpul unui ciclu de spalare.Samsung WW80K7415OW LE

Tehnologia inovatoare Eco Bubble transforma detergentul in spuma, pentru o patrundere rapida prin material si eliminarea usoara a murdariei, precum si protejarea materialului, ceea ce ofera o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. La o singura atingere de buton, tehnologia speciala Bubble Soak permite inlaturarea unei varietati mari de pete dificile, prin inmuierea foarte bine a hainelor dumneavoastra in bulele de detergent, pentru o inlaturare foarte eficienta a petelor dificile.

Masina de spalat rufe Samsung WW80K7415OW/LE este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand astfel un consum energetic anual de numai 136 kWh, respectiv un consum anual de apa de doar 8200 de litri. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de pana la 1400 rpm, un numar de 15 programe speciale de spalare, precum si o capacitate generoasa de incarcare de pana la 8 kilograme, pentru o curatare de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra.

Motorul Digital Inverter utilizeaza magneti puternici, pentru o performanta mult mai puternica si mai silentioasa, insa la un consum mai redus de energie electrica fata de un motor universal. Astfel, motorul puternic cu inverter digital asigura reducerea la minim a zgmotului, o performanta de lunga durata, precum si o eficienta energetica ridicata. In plus, prin eliminarea periilor, motorul Digital Inverter ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie extinsa de pana la 10 ani.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT