Samus LE40C1 – televizor Full HD cu diagonala de 101 cm si tuner digital inclus!

Accesibil, elegant si de inalta definitie, televizorul LED Samus LE40C1 este o posibila alegere perfecta pentru toti cei care isi doresc un televizor Full HD de mari dimensiuni, insa nu dispun de un buget prea mare sau pur si simplu nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand. Ideal atat pentru vizionarea posturilor TV/fisierelor media preferate, cat si pentru utilizarea ca pe un simplu monitor Full HD de dimensiuni mai mari, acesta se remarca in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun.

Televizorul accesibil si elegant marca Samus dispune de un display Wide de tip LED Backlight, cu o diagonala generoasa de 101 centimetri (40 inch), rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), un contrast dinamic de 30000:1, o luminozitate decenta de 250 cd/mp si un timp de raspuns rapid de doar 6,5 milisecunde, care poate afisa imagini clare si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta.

PROMOȚIE Televizor LED Samus LE40C1, 101 cm – verifică preț

In plus, ecranul Full HD de 40 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala/verticala, oferind asadar imagini la fel de bune si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Cele doua difuzoare stereo incorporate de 20 W (RMS), cu tehnologia superioara de sunet Dolby Digital (AC-3), permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.Samus LE40C1

Televizorul LED Samus LE40C1 este compatibil, de asemenea, cu suportul standard de perete VESA, pentru a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV. Pe langa toate acestea, televizorul LED de 101 centimetri mai include o iesire audio digitala (Coaxial), o intrare Scart (RGB), un port USB 2.0, o iesire VGA (D-Sub 15 pini), precum si de trei porturi digitale HDMI.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, simplifica semnificativ receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a TV-ului de 40 inch la un PC, laptop sau chiar o consola de gaming, prin portul VGA sau HDMI. Cu toate acestea, playerul multimedia integrat asigura redarea continutului media preferat de pe stick sau hard disk extern, gratie portului USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT